Κι άλλες νέες φωτογραφίες από την 7η σεζόν του Game of Thrones


Και ενώ πλησιάζει η μέρα της επίσημης πρεμιέρες του GoT (είμαστε περίπου 1 μήνα μακριά!), είναι λογικό να μας βομβαρδίζουν με φωτογραφίες για να προωθήσουν την έναρξη της σειράς. Στις εικόνες, αυτή τη φορά πρωταγωνιστούν οι Sam, Daenerys για άλλη μία φορά, αλλά και ο Bran. (επιτέλους!)


Οι εικόνες δημοσιεύθηκαν σήμερα στο Daily News and Analysis από τα ερχόμενα και πολυ-αναμενόμενα επεισόδια, συμπεριλαμβάνοντας και αυτήν που προσθέσαμε παραπάνω με τον Sam. Ο Sam απεικονίζεται να κρατάει βιβλία και μπορούμε να υποθέσουμε μόνο ότι βρίσκεται στο Citadel, που αποτελεί τη βιβλιοθήκη που παρέχει γνώση και ευφυΐα στον κόσμο του Westeros.


Ακόμη και η αγαπημένη του Sam, η Gilly φαίνεται να προσπαθεί να ενστερνιστεί την βιβλιογραφική και λογοτεχνική ζωή.


Υπάρχουν, επίσης, καινούριες φωτογραφίες της Khaleesi, συμπεριλαμβανομένης και αυτής που έχει καταφτάσει στην παραλία του Dragonstone, με την συνοδεία της να διακρίνεται στο βάθος πίσω της.


Άλλες λήψεις της συγκεκριμένης εικόνας/σκηνής παρουσιάζουν την Daenerys να έχει μία προσωπική στιγμή, την ώρα που αγγίζει την αμμουδιά της "πατρίδας" της αφού έχει φτάσει στο Westeros! Φυσικά, αυτή η εικόνα παραπέμπει στην προσγείωση ενός super-ήρωα που πετάει ή σε ένα εντυπωσιακό ξεκαβαλίκευμα (ανακαλύπτουμε και νέες λέξεις εδώ στο GoT GR Fans) από τον δράκο της και μία ακόμα πιο εντυπωσιακή πτώση της στο έδαφος. Όχι, δεν πιστεύουμε ότι θα δούμε τέτοια σκηνή.


Φτάνοντας και στο εσωτερικό του Dragonstone, η πορεία της ακάθεκτης Daenerys συνεχίζεται για την εκπλήρωση του σκοπού της: να πάρει ό,τι της ανήκει! Τη σκηνή της παραπάνω εικόνας τη φανταζόμαστε με επική μουσική και έναν αργό-badass βηματισμό της μητέρας των δράκων. Εσείς τι λέτε; Δε θα ήταν μία επική σκηνή;


Στον βορρά (North), έχουμε άλλη μία εικόνα του Beric Dondarrion, καθώς ηγείται πάνω στο άλογό του της Αδελφότητας χωρίς Λάβαρα (Brotherhood without Banners) σε ανεξερεύνητη και άγνωστη περιοχή.


Από την άλλη, ο Jon Snow φαίνεται να βγάζει κάποιον λόγο στη μεγάλη αίθουσα (Great Hall) του Winterfell, έχοντας στο πλάι του τη Sansa και τον Ser Davos. Από το κοινό μπορούμε να ξεχωρίσουμε την Brienne, τον Master Wolkan, τη αγαπημένη μικρή Lyanna Mormont, τον Robett Glover, την Alys Karstark και φυσικά τον Tormund.


Στην τελευταία φωτογραφία που δημοσιεύτηκε απεικονίζεται ο Bran, σε σκεπτική και μίζερη (θα λέγαμε) κατάσταση. Ο παραπληγικός και τελευταίος εν ζωή γιος του Ned Stark, που αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους χαρακτήρες που θα κρίνουν την έκβαση της πλοκής, φαίνεται ότι έχει συρθεί στο σημείο που βρίσκεται χάρη στη βοήθεια της Meera. Επίσης, κοιτάει ψηλά. Λέτε να κατάφερε αυτός και η Meera να φτάσουν στο Τείχος (Wall) ?

Μπορείτε να δείτε και τις υπόλοιπες εικόνες που κυκλοφόρησε το HBO για την 7η season τις προηγούμενες μέρες Εδώ, Εδώ και Εδώ


[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.