Η 8η σεζόν του Game of Thrones ίσως προβληθεί το 2019 ;


Τρομερά νέα δια στόματος του προέδρου του HBO, που αν επαληθευθούν θα περιμένουμε πολύ καιρό για να δούμε την τελευταία και 8η σεζόν του Game of Thrones!

Πριν από λίγο καιρό, το HBO ανακοίνωσε ότι αναπτύσσει ιδέες για πιθανά prequel του Game of Thrones. Σύμφωνα με τον συγγραφέα George R.R. Martin, υπάρχουν πέντε πιθανά prequel, εκ των οποίων ένα από αυτά θα προβληθεί.

Σήμερα, το Entertainment Weekly δημοσίευσε μια συνέντευξη με τον πρόεδρο του HBO Casey Bloys, ο οποίος μίλησε για τα σχέδια του HBO για το υπόλοιπο του Game of Thrones.

Αρχικά, ο Bloys ανέφερε ότι ενώ υπάρχουν πράγματι πολλές ιδέες, οι φαν δεν πρέπει να περιμένουν πάρα πολλά σύντομα.
Μέχρι στιγμής υπάρχουν τέσσερα spinoffs αλλά η ιδέα δεν είναι να κάνουμε τέσσερις σειρές. Οι απαιτήσεις που έχουν δημιουργηθεί από τον David Benioff και Dan Weiss είναι τόσο υψηλές που ελπίζουμε σε μια σειρά με ανάλογη ποιότητα του Game of Thrones. Επίσης, αυτό είναι ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο. Ο στόχος μας αυτή την στιγμή είναι η έβδομη σεζόν και ύστερα να έχουμε τα σενάρια της όγδοης σεζόν.
Μην περιμένετε καμία σειρά prequel να προβληθεί αμέσως μετά τη λήξη της 8ης σεζόν. Θέλουμε να επικεντρωθούμε στην 7η και 8η. Δεν είναι εύκολο να βάλουμε δίπλα στο Game of Thrones έναν αξιόλογο διάδοχο, και ο Bloys είναι ανένδοτος γι'αυτό.


 Οι Benioff και Weiss, οι οποίοι έχουν βρεθεί στο Game of Thrones από την αρχή, δεν θα συμμετάσχουν καθόλου σε αυτές. Ήρθαν στο HBO με μια ιδέα για μια σειρά με αρχή, μέση και τέλος και θέλουν να την ολοκληρώσουν.

Ο Bloys συμφωνεί ότι ο Benioff και ο Weiss θα εργαστούν περίπου το επόμενο "ενάμισι έτος" για την όγδοη και τελική σεζόν που θα αποτελείται από έξι επεισόδια. Κάπως ανησυχητικά, το EW ρώτησε τον Bloys αν 8η σεζόν θα μπορούσε ενδεχομένως να καθυστερήσει και να προβληθεί το 2019, και είπε ναι.
Πρέπει να γράψουν τα επεισόδια και να καταλάβουν το πρόγραμμα παραγωγής. Θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα μόλις γίνει αυτό.
Τώρα, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι η 8η σεζόν θα μπορούσε να κάνει πρεμιέρα το 2019 ή θα μπορούσε να έχει μερικά επεισόδια που θα προβληθούν το 2019. Ο Bloys λέει ότι περιμένει τις τελευταίες σεζόν να είναι ιδιαίτερα κινηματογραφικές, κάτι που παίρνει περισσότερο χρόνο για να γυριστούν. 
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.