Νέο βίντεο ''Behind The Scenes'' για τα ειδικά εφέ της 7ης σεζόν


Το HBO μας έκανε δώρο ένα ακόμα behind the scenes βίντεο για την 7η σεζόν του Game of Thrones το οποίο αναλύει τα ειδικά εφέ που χρησιμοποιούνται στην σειρά.
Στο βίντεο μιλά ο υπεύθυνος ειδικών εφέ του Game of Thrones Sam Conway και είναι άκρως εντυπωσιακό το πως αυτός και η ομάδα του δημιούργησαν τις φανταστικες εικόνες για τις οποίες έγινε γνωστή η σειρά. Όσο εκείνος μιλάει για την σειρά ως σύνολο βλέπουμε μερικές εικόνες που είναι σίγουρα από την 7η σεζόν. Συγκεκριμένα έχει ένα στιγμιότυπο με την Daenerys ντυμένη σε κόκκινα χρώματα, στη νέα της δυναμική ενδυμασία (ή απλά ο φωτισμός το κάνει να φαίνεται κόκκινο) να καβαλάει τον Drogon στη μάχη. Τουλάχιστον αυτός ο εξοπλισμός που βλέπουμε θα γίνει ο Drogon μέχρι ο Conway και οι συνεργάτες του τελειώσουν μαζί του.


Επίσης έχουμε ένα πανοραμικό στιγμιότυπο από το επιτελείο να προετοιμάζεται για την τεράστια σκηνή μάχης που γυρίστηκε στο Los Barruecos στην Ισπανία...


...και ένα στιγμιότυπο με αυτούς να ασχολούνται με το σβήσιμο μια φωτιάς στα γυρίσματα πάνω σ'ένα πλοίο.


Αυτό είναι μάλλον από μια παρόμοια σκηνή που είδαμε στο trailer, όπου ο Theon κοιτούσε τρομοκρατημένος όσο το πλοίο έπαιρνε φωτιά.Η 7η σεζόν του Game of Thrones ξεκινάει στις 16 Ιουλίου.
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.