Νταινέρυς: Ένα ταξίδι κοστουμιών

Και είναι μεγάλο…

Την πρώτη φορά που είδαμε την Ντάνυ ήταν ένα μικρό κορίτσι (καλά όχι τόσο μικρό) έτοιμη να παντρευτεί τον αρχηγό μιας άγριας φυλής αναγκασμένη από τον αδερφό της.

Το νυφικό της Ντάνυ είναι από τις πιο γνωστές ενδυμασίες της γιατί μάρκαρε το ξεκίνημα μιας νέας εποχής, όχι μόνο με την παρουσία του Καλ αλλά και το δώρο αυγά δράκου του Ιλλύριο.

Καθώς η σεζόν προχωρά η Ντάνυ ξεκινά να φορά τα δερμάτινα ρούχα των Ντοθράκι αποδεχόμενη τον τίτλο της βασίλισσας τους.

Εκεί που η αγάπη μεταξύ τους μεγαλώνει αλλάζουν και τα ρούχα της δίνοντας μια αύρα ανεξαρτησίας και δύναμης. Είναι η πρώτη φορά που φοράει κάτι που μοιάζει με λέπια δράκων – Ταργκάρυεν.

Μετά τον χαμό του αγαπημένου της η Νταινέρυς γυρνά πίσω στο ντύσιμο Ντοθράκι αλλά φτάνοντας στην Qarth υιοθετεί το εκεί στιλ.Συνεχίζοντας το ίδιο στιλ τα ρούχα της μοιάζουν περισσότερο με πανοπλία.

Φτάνοντας πια στην τρίτη σεζόν ξεκινά το μπλε φόρεμα και η Ντάνυ μαζεύει τους πρώτους στρατιωτικούς ακολούθους

Ανάμεσα στη σεζόν κάνει κι ένα διάλλειμα με ένα πιο θηλυκό ρούχο στο βιολετί χρώμα των ματιών της.

Κι ενώ μπήκαμε σε νέα σεζόν ως βασίλισσα του Μιρίν ντύνεται πιο θηλυκά προσθέτοντας το λευκό στην γκαρνταρόμπα της.Στην πέμπτη σεζόν η Ντάνυ διαλέγει φορέματα με φτερά. Είναι η σεζόν των αποφάσεων ως ηγέτης. Ως βασίλισσα έχει πολλά ρούχα αλλά το λευκό κυριαρχεί στολίζοντας τα νέα φορέματα με εντυπωσιακά Ταργκάρυεν κολιέ. Στο τελευταίο επεισόδιο είναι καπνισμένη, ταλαιπωρημένη και με ένα λαβωμένο δράκο. Εκεί την βρίσκει η ορδή των Ντοθράκι.

Ως αιχμάλωτη η Ντάνυ φορά ρούχα σκλάβων αλλά παρόλα αυτά κατάφερε να κάψει τους Καλ.

Ως βασίλισσα τους πλέον φορά ντύσιμο σε στυλ πανοπλίας και το νυφικό δαχτυλίδι του Καλ ως κολιέ στο λαιμό της.


Αφού ξανακατακτά το Μιρίν η Ντάνυ ντύνεται στα χρώματα του οίκου της, το μαύρο.

Στο φινάλε της έκτης σεζόν σαλπάρει με μεγάλη δύναμη προς το Γουέστερος και φορά κάτι αντάξιο μιας πριγκίπισσας. Ένα μαύρο φόρεμα επενδυμένο στους ώμους με εικόνες δράκων που αποπνέει αποφασιστικότητα.

Στις φώτο της νέας σεζόν βλέπουμε το πρώτο ντύσιμο της σε βαθύ κόκκινο χρώμα, εκτός κι αν είναι μαύρο και μας γελούν τα μάτια μας. Σίγουρα θα έρθουν περισσότερα ντυσίματα και περιμένουμε την 7η σεζόν για να τα απολαύσουμε.


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.