Το Game of Thrones κάνει νέο ρεκόρ με ανθρώπους που πυρπολήθηκαν στην 7η σεζόν!


Το Game of Thrones συνεχίζει να σπάει ρεκόρ.

Ο συντονιστής Rowley Irlam μίλησε για το πώς το τμήμα του έσπασε ρεκόρ για τους περισσότερους ανθρώπους που πυρπολήθηκαν σε μια σκηνή και ανέφερε ότι η επίθεση του Drogon στον λάκκο του Daznak στην 5η σεζόν "The Dance of Dragons" ήταν εντυπωσιακή, αλλά σύμφωνα με μια νέα συνέντευξη στο Entertainment Weekly, η ομάδα του Game of Thrones το έχει ξεπεράσει στην 7η σεζόν.

"Το να έχει μια σειρά 73 θανάτους από φωτιά είναι ένα ρεκόρ. Καμία ταινία ή τηλεοπτική σειρά σε μια ολόκληρη σεζόν δεν το έχει κάνει ποτέ . Έχουμε επίσης 20 άτομα να καίγονται σε μια στιγμή, το οποίο είναι επίσης ένα ρεκόρ." 


 "Κάθε άτομο που καίγεται από φωτιά καλύπτεται από πυρίμαχο εργαλείο, ένα ζελέ και μια μάσκα ψύξης. Ύστερα πρέπει να κρατήσουν την αναπνοή τους για περίπου 30 δευτερόλεπτα προτού σβήσουν." Διαφορετικά, εξηγεί ο Irlam, οι συνέπειες μπορεί να είναι σοβαρές.

"Ακόμη και μετά την φωτιά, οι κομπάρσοι εξακολουθούν να κινδυνεύουν να αναζωπυρωθούν, οπότε πρέπει να παραμείνουν κάτω, μέχρι να δοθεί το all-clear. Είναι σαφές ότι αυτοί οι τύποι πρέπει να περάσουν πολλά για να μας δώσουν την ψευδαίσθηση ότι η Daenerys και οι δράκοι της είναι επικίνδυνοι. Κάνουμε πολλές διαφορετικές λήψεις και προσπαθούμε πολύ σκληρά για να πετύχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα."
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.