Ο κινηματογραφιστής του Game of Thrones υπόσχεται πολλά ''μαγευτικά'' επεισόδια στην 7η σεζόν.


Παρακολουθήσαμε το trailer για την 7η σεζόν του Game of Thrones αρκετές φορές και ανάμεσα στα άλλα πράγματα που παρατηρήσαμε, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε πόσο όμορφο είναι. Ένας από τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι γι'αυτό είναι ο κινηματογραφιστής Robert McLachlan, που βρίσκεται στην σειρά από την 3η σεζόν. Ο McLachlan, που επίσης εργάζεται στην άλλη σειρά του HBO, Westworld, πρόσφατα μίλησε στο Deadline για το τι να περιμένουμε.

Η 7η σεζόν θα είναι φανταστική. Κάναμε μια μαγευτική, αρκετά επική σκηνή στην Ευρώπη λίγο πριν γυρίσω, και θα είναι πραγματικά ωραία. Δεν ξέρω τα δεδομένα και τους αριθμούς, αλλά έκαναν μόνο 7 επεισόδια αυτήν την χρονιά και νομίζω πως το μπάτζετ είναι πιθανότατα το ίδιο, οπότε αν σε προηγούμενες seasons είχαμε μια ή δύο μαγευτικές σκηνές,  σε αυτήν την σεζόν, πιθανότατα τουλάχιστον τα μισά από αυτά είναι τεράστια. Δεν πρόκειται να απογοητεύσουν.

Άρα μπορούμε να περιμένουμε τα μισά επεισόδια να είναι ανάλογα με το ''Battle of the Bastards'' και το ''The Winds of Winter'';!

Ο McLachlan επίσης συζήτησε τα είδη των προετοιμασιών που πρέπει να αναλάβει όταν κάνει γυρίσματα και για τις δύο σειρές του HBO.

''Στο Game of Thrones, με τα τεράστια εφέ, όλα είναι εικονογραφημένα για τις μεγαλύτερες σκηνές του και ειλικρινά, την μέρα υπάρχει μεγάλη παραγωγικότητα στο σετ κάτω από το φως,'' είπε.

Το Westworld έρχεται με τις δικές του προκλήσεις, παρόλα 'αυτά. Αυτή η σειρά είναι γυρισμένη σε πραγματικό φιλμ, εν αντιθέσει με τις περισσότερες παραγωγές σήμερα που γίνονται με ψηφιακά εργαλεία. Αυτό μπορεί να κάνει την δουλειά του McLachlan ζόρικη:
Έσπρωξα το απόθεμα φιλμ στα όρια του και έπρεπε να έχουμε περισσότερο φωτισμό απ'ότι χρησιμοποιούμε συνήθως σε μια μεγάλη, επική σκηνή στο Game of Thrones. Είχαμε κάποιες τεράστιες εκτάσεις από νυχτερινά λιβάδια για να φωτίσουμε στο Westworld. Κάνουμε πράγματα εκεί που ούτε που θα ονειρευόντουσαν να κάνουν στο Game of Thrones. Μόνο πολύ περιστασιακά κάνουν όντως μεγάλες, επεκτατικές, εξωτερικές βραδινές λήψεις.
Ο McLachlan κλείνοντας τόνισε: ''Έκανα μερικά από τα μεγαλύτερα επεισόδια του Game of Thrones και το Westworld είναι σίγουρα δυσκολότερο.''
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.