Το Game of Thrones επιδιώκει την επιστροφή του στην Ισπανία για την 8η σεζόν, το 2018!


Πριν από ένα μήνα μάθαμε ότι το Game of Thrones μπορεί να επιστρέψει στα ηλιόλουστα μέρη της Ισπανίας για να κινηματογραφήσει την τελευταία του σεζόν.

Τώρα, έχει γίνει επίσημο το HBO βρίσκεται σε συνομιλίες για να επιστρέψει σε ορισμένες σημαντικές τοποθεσίες στην Ανδαλουσία, τις οποίες δεν έχουμε δει ακόμα στην τηλεόραση.

Ίσως ακόμη πιο σημαντικό, το χρονοδιάγραμμα για αυτό το πιθανό σενάριο μας δίνει μια καλύτερη ιδέα για τις ημερομηνίες γυρισμάτων της 8ης σεζόν.

Όπως αναφέρθηκε από την ABC, το HBO επικοινώνησε με την Περιφερειακή Κυβέρνηση της Ανδαλουσίας για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες. Ιδιαίτερα, η σειρά προσπαθεί να επιστρέψει σε δύο τοποθεσίες στη Σεβίλλη: στο Reales Atarazanas ή στο Royal Shipyards, καθώς και στο αμφιθέατρο της Italica, μια σχετικά καλά διατηρημένη αρχαία ρωμαϊκή πόλη.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτές οι τοποθεσίες δεν θα απεικονίζουν μόνο το King's Landing, αλλά ότι θα φιλοξενήσουν τη μεγαλύτερη επανένωση χαρακτήρων στην ιστορία της σειράς. Αυτές οι τοποθεσίες που επιστρέφουν για την τελική σεζόν του Game of Thrones είναι μεγάλη υπόθεση, ειδικά αν θεωρείται ότι είναι απαραίτητες για το σενάριο.


Δεδομένου ότι είναι απαραίτητες οι τοποθεσίες αυτές, θα μπορούσε να υπάρξει πρόβλημα. Τα βασιλικά ναυπηγεία υποτίθεται ότι θα υποβληθούν σε αποκαταστάσεις το Μάρτιο του 2018. Η σειρά δεν θα επιστρέψει στην Itálica εάν δεν μπορούν να κινηματογραφήσουν στα ναυπηγεία. Η τοπική κυβέρνηση προσπαθεί για τις ημερομηνίες ώστε να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι.

 Από τη στιγμή που έχουμε ήδη ακούσει ότι η 8η σεζόν μπορεί να διαρκέσει λίγο περισσότερο, αυτό φαίνεται να την επιβεβαιώνει, η οποία θα κινηματογραφηθεί την Άνοιξη του 2018 τουλάχιστον, πράγμα που σημαίνει ότι η σειρά πιθανότατα θα είναι στη μέση της παραγωγής. Με βάση τα χρονοδιαγράμματα τα τελευταία έξι επεισόδια του Game of Thrones θα είναι έτοιμα στα τέλη του 2018 ή στις αρχές του 2019.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.