Το Game of Thrones αφιέρωμα του περιοδικού SFX


Μετά το απόσπασμα της συνέντευξης για τον κίνδυνο του Τζον Σνόου, χρήστης του Tumblr ανέβασε τις σκαναρισμένες σελίδες του SFX και του εκτενούς τους άρθρου για την 7η σεζόν.

Εκτός λοιπόν της συνέντευξης του Τζον κι άλλοι ηθοποιοί βρέθηκαν στο άρθρο με τη Sophie Turner (Σάνσα) να λέει ότι ο χαρακτήρας της φέτος θα είναι δυνατή και σκληρή, αισθάνοντας πως θα έπρεπε να είναι η Βασίλισσα του Βορρά και πως όντως υπάρχει λίγη ζήλια από μεριά της για τον Τζον και τη στέψη του. Η ηθοποιός συμφωνεί πως η Σάνσα ήταν άτυχη στον έρωτα (καλά μεταξύ μας η λέξη ατυχία είναι πολύ μικρή για να περιγράψει τα μέχρι τώρα παθήματα της) αλλά πλέον είναι ασφαλής στον Γουίντερφελ και δεν έχει χρόνο για έρωτες. Ρωτήθηκε αν θα ήθελε να δει τον Χόντορ να επιστρέφει ως wight και δεν το απέκλισε λέγοντας πως ο Χόντορ θα ήταν τρομακτικός.

Η Gwendoline Christie (Μπριεν) είπε για τους γυναικείους χαρακτήρες της σειράς πως αρχικά όταν άκουσε για την μεταφορά των βιβλίων στην οθόνη είχε απορία το πώς θα δείξουν τις γυναίκες αλλά τελικά την ικανοποίησε ο σεβασμός που τους δείχνουν, βάζοντας τες στην πρώτη γραμμή της σειράς. «Βλέπουμε μια εξέλιξη των γυναικείων χαρακτήρων που πιστεύω ότι είναι τρισδιάστατη, πολύπλοκη, συγκρουόμενη - και δυνατή».

Από τα σημαντικότερα σημεία ήταν ο σχολιασμός του παραγωγού και σεναριογράφου Bryan Cogman που αποκάλεσε τη σεζόν μια εντελώς διαφορετική σειρά. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι μπαίνουμε στην τρίτη φάση του GoT. Είναι όντως ενδιαφέρον να δούμε τι εννοεί ακριβώς μιας και παρακάτω στη συνέντευξη είπε πως οι παραγωγοί έχουν προγραμματίσει θεαματικά πράγματα. Επίσης ενδιαφέρουσα η φράση που χρησιμοποίησε ως φετινό θέμα της σεζόν «συγκρουόμενοι κόσμοι» με τους περισσότερους χαρακτήρες να συναντιούνται.Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.