Πώς θα ήταν το Game of Thrones αν γινόταν στα ελληνικά νησιά;

Έναν πρωτότυπο τρόπο για να διαφημίσουν τα ελληνικά νησιά ενόψει του φετινού καλοκαιριού βρήκε μια καμπάνια στα social media με την ονομασία Game of Islands. Ποιος είναι ο βασικός κανόνας στο Game of Thrones? Ότι όλοι οι άνδρες πρέπει να πεθάνουν… Τι να κάνουν; All men must Die…
Ε λοιπόν δύο Έλληνες φανατικοί οπαδοί του κορυφαίου τηλεοπτικού σίριαλ το έφεραν στα μέτρα της Ελλάδας.. Αποτέλεσμα; All men must dive ... Και να έχουμε μία καταπληκτική διαφημιστική καμπάνια με τίτλο “Game of Islands”! Ο Δημήτρης Κανέλλης και η Ελίνα Μακροδημήτρη βρίσκονται πίσω από τη νέα social media καμπάνια με τίτλο “Game of Islands”, η οποία έχει ως βασικό της στόχο να προωθήσει τον ελληνικό τουρισμό στο εξωτερικό με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο από όσους έχουμε συνηθίσει. Η καμπάνια βασίζεται στη λογική πως κάθε ένα από τα αμέτρητα ελληνικά νησιά έχει τη δική του χαρακτηριστική ομορφιά, αλλά και τα δικά του ξεχωριστά πολιτισμικά στοιχεία.

Τα νησιά χωρίζονται στους εξής οίκους, ενώ ο κάθε ένας από αυτούς έχει και το δικό του οικόσημο: House of Cyclades, House of Heptanese, House of North Aegean, House of Dodecanese, House of Sporades και Crete’s Landing. Και μέσα απ αυτές βλέπουμε όλες τις ιδιαιτερότητες που μπορεί να έχει κάθε νησιωτική περιοχή. Όπως ο “House of Cyclades” που έχει μεν ως σήμα του ένα λευκό σπιτάκι, αλλά πίσω του βλέπουμε την Πορτάρα της Νάξου και βέβαια ως σύνθημα «Hold the Door»…

Και βέβαια εκτός από τους έξι οίκους έχουμε και βασικά συνθήματα που αλλάζουν πάνω στην λογική των moto που έρχονται από την Αμερική.

Και το “Summer is coming”, ο χειμώνας άλλωστε μπορεί να περιμένει… Όπως και το “All men must diVe” ή το “All men must visit” που απεικονίζονται πάνω σε εντυπωσιακές φωτογραφίες της νησιωτικής Ελλάδας και προσκαλούν τουρίστες από όλο τον κόσμο να «παίξουν» το ελληνικό παιχνίδι των οίκων και φυσικά, να ζήσουν μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία.

Και μην ξεχνάμε… ο κανόνας του παιχνιδιού είναι ένας.

When you visit Greece, you must obey the one and only rule: All men must dive.
Α και το τηλεοπτικό σίριαλ Game Of Thrones στις οθόνες σας στα μέσα Ιουλίου…

Εως τότε δείτε όλες τις φωτογραφίες από την διαφημιστική καμπάνια που τα ..σπάει στα Social Media…

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγή: www.naxospress.gr
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.