Ο Iain Glen εγκωμιάζει το γράψιμο των David Benioff και D.B Weiss’ για την 7η σεζόν


Μιας και ξεκίνησε ο θόρυβος των media για την 7η σεζόν του Game of Thrones, κυκλοφορούν φήμες πως η 7η σεζόν πρόκειται να είναι καλή...δηλαδή πολύ καλή. Ο Iain Glen μίλησε στο EW για την ερχόμενη σεζόν και είχε μόνο εγκωμιαστικά σχόλια για την πολυαναμενόμενη συνέχεια.


Έγραψα στον Dan και στον David και είπα πως πιστεύω πως ήταν τα καλύτερα 7 επεισόδια που έγραψαν ποτέ. Η ιστορία πηγαίνει προς μια ολοκλήρωση. Δεν υπάρχει η αίσθηση ότι δεν υπάρει κάποια πρόοδος. Υπάρχουν ιστορίες που έρχονται σε σύγκρουση. Και το εξελισσόμενο δράμα και οι σχέσεις είναι όσο καλές ήταν πάντοτε. Σίγουρα φαίνεται σαν την αρχή του τέλους. 
Είναι μια αίσθηση που έχει εκφραστεί και από άλλα μέλη του cast. Προηγουμένως μέσα στην χρονιά, η Maisie Williams είπε στο Time Out πως η 7η σεζόν θα είναι μια ''κατρακύλα'' και ''πως πλησιάζει προς το τέλος''. Ο'τι και να συμβεί στην 7η σεζόν, όλες οι αναφορές κάνουν λόγο για 7
επεισόδια του σκοτωμού (ίσως και κυριολεκτικά;) και σφιχτά γραμμένα, με δράκους και δράμα.

Όσο για την υπο-πλοκή του Jorah Mormont, o Glen αποκάλυψε μια έμφυτα ενθουσιώδη αποστολή για εξιλέωση.

Είπε πως η ιστορία του Jorah στην 7η σεζόν ''σχετίζεται με το αν θα επιζήσει από αυτήν την φρικτή ασθένεια που απέκτησε.'' Εκτός...και αν δεν σχετίζεται πραγματικά με την επιβίωση, όταν στρωθεί στην δουλειά. Ο Glen επίσης είπε πως η καταβεβλημένη ασθένεια του έρχεται δεύτερη μετά από το να κερδίσει την συγχώρεση της Daenerys.
Η αίσθηση μου είναι πως ο Jorah θα πέθαινε ευτυχισμένος αν κέρδιζε την συγχώρεση της Daenerys. Βρισκόταν σε αυτήν την νοητική κατάσταση για το μισό της ζωής του. Πάντα ήταν πρόθυμος να θυσιάσει την ζωή του για εκείνη. Η απώλεια της ζωής του δεν είναι τόσο μεγάλη για εκείνον όσο η αναζήτηση εξιλέωσης.
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.