Συνέντευξη Jessica Henwick : Η Νυμέρια Σαντ παραλίγο να εξαφανιστεί από τη σειρά

H ηθοποιός που υποδύεται τη Νυμέρια Σαντ, σε συνέντευξη της στο EW, λέει ότι είναι πολυάσχολη. Τόσο που παραλίγο να εγκαταλείψει τη σειρά.

Μετά το ρόλο της στο Iron Fist η ηθοποιός αρνήθηκε την επιστροφή της στο GoT λόγω φόρτου. Αναφέρει πως τα γυρίσματα του Iron Fist δεν της άφηναν καθόλου χρόνο ώστε να συμμετάσχει σε μια παραγωγή με τόσες απαιτήσεις και ταξίδια όπως το GoT. Ένας από τους παραγωγούς της εξήγησε πως αν δεν επιστρέψει στη σειρά ο ρόλος της Νυμέρια θα εξαφανιστεί οπότε μίλησε με την Marvel και της έδωσαν τον απαιτούμενο χρόνο για τα γυρίσματα. Η Jessica πετούσε μπρος - πίσω Νέα Υόρκη για το Iron Fist και Μπέλφαστ για τη σειρά, ακόμη και στις γιορτές των Χριστουγέννων.

Η ίδια παραδέχεται ότι ένα κομμάτι της σκεφτόταν να εγκαταλείψει τη σειρά «Και μετά οι φαν δεν θα ξέρουν τι της συνέβη». Αφού όμως επέστρεψε μίλησε λίγο για τον χαρακτήρα της «Όταν αφήσαμε την Νυμέρια είχε προσφάτως συνεργαστεί με την Ολέννα Ταιρέλ και ετοιμαζόταν να ξεκινήσει έναν πόλεμο».

Δεν υπάρχει καθόλου χρόνος για χάσιμο όπως λέει και θα τη δούμε ακριβώς στο σημείο που την αφήσαμε. Σύμφωνα και με συνεντεύξεις άλλων η φετινή σεζόν θα είναι διαφορετική και τα πράγματα θα εξελιχθούν γρήγορα.


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.