Ένα δημοσίευμα αποκάλυψε το αληθινό όνομα του Jon Snow?Ένα επικείμενο δημοσίευμα είναι υπεύθυνο για μια φήμη που έχει ξεσηκώσει ποικίλες αντιδράσεις για την 7η σεζόν του Game of Thrones.

Αφορά τον Jon Snow, που στην 6η σεζόν μάθαμε ότι δεν είναι ο μπάσταρδος γιος του Ned Stark αλλά το παιδί της αδελφής του, ο γιος της Lyanna Stark και του Rhaegar Targaryen.Προσοχή καθώς το κείμενο που ακολουθεί περιέχει πιθανά spoilers για την 7η Σεζόν του Game of Thrones.

Στο Reddit ο χρήστης  theshivsharma ανέβασε μια φωτογραφία που υποτίθεται πως είναι από το περιοδικό Empire και συγκεκριμένα από το άρθρο προεπισκόπησης της 7ης σεζόν του Game of Thrones. Εκεί φαίνεται ότι αποκαλύπτει το όνομα που πήρε όταν γεννήθηκε ο  Jon Snow. Δείτε το άρθρο:Έτσι σύμφωνα με το Empire : "πάμε στο Westeros για να μάθουμε 15 πράγματα από το cast, από τους Targaryen στους Lannisters και όλους ενδιάμεσα." Μοιάζει με ένα αφιέρωμα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως παρουσιάζει το νούμερο 9.

Για να είμαστε δίκαιοι, το Empire μπορεί απλά να βρήκε το όνομα από κάποιο site θαυμαστών και να το έβαλε στο άρθρο. Αλλά είναι πιο διασκεδαστικό να υποθέσουμε ότι είναι αληθινό. Και αν είναι αληθινό, ένα από τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά του Game of Thrones μόλις αποκαλύφθηκε.Το Jaehaerys Targaryen είναι ένα παλιό οικογενειακό όνομα των Targaryen. Αν είναι στ' αλήθεια το όνομα του Jon, θα είναι ο Jaehaerys ο Τρίτος. Ο Πρώτος Jaehaerys ήταν ο τέταρτος βασιλιάς που έκατσε στον σιδηρούν θρόνο. Ήταν γνωστός με τρία ονόματα: Jaehaerys ο Συμφιλιωτής, Jaehaerys ο Σοφός και Jaehaerys ο Γέρος βασιλιάς καθώς βασίλευσε για 55 χρόνια κάτι που τον κάνει τον μακροβιότερο Targaryen βασιλιά.Ο Jaehaerys ο Δεύτερος ήταν ο πατέρας του Τρελού βασιλιά, Aerys Targaryen. Πέθανε στην ηλικία των 37 ετών και ήταν ο 16ος βασιλιάς Targaryen που έκατσε στον σιδηρούν θρόνο. Επίσης είναι ο παππούς της Daenerys και προπάππους του Jon , αν το όνομα αποδειχτεί αληθινό.

Εσείς τι πιστεύετε για αυτό το πιθανό όνομα του Jon? Αν είναι αληθινό, γιατί οι γονείς του προτίμησαν αυτό το όνομα?


[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.