Συνέντευξη Kit Harington: Ο Τζον είναι σε θανάσιμο κίνδυνο όπως όλοι οι άλλοι

Σε συνέντευξη του ηθοποιού στο περιοδικό SFX που κυκλοφόρησε 20/6 δηλώνει πως ο χαρακτήρας του και αγαπημένος πολλών Τζον Σνόου δεν έχει ξεφύγει τον κίνδυνο παρότι επανήλθε μια φορά στην ζωή.

Ο Harington αποκάλυψε πως δεν νοιώθει ασφαλής «Αισθανόμουν ασφαλής στην έκτη σεζόν γιατί πίστευα πως θα ήταν κακή διήγηση να με σκοτώσουν στην ίδια σεζόν που είχα αναστηθεί». Ο ηθοποιός πρόσθεσε πως όπως και στις άλλες σεζόν πλην της 6ης βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο όπως κι οι υπόλοιποι χαρακτήρες. Μπορεί οι φαν να τον αγαπούν αλλά ο Μάρτιν δεν έχει γράψει την τελευταία του λέξη κι ακόμη και τώρα ο Βασιλιάς του Βορρά δεν είναι ασφαλής.

Παρόλα αυτά ο ηθοποιός δηλώνει πως φέτος θα δούμε μια πιο αισιόδοξη πλευρά του Τζον. «Πιστεύω ότι υπάρχει αισιοδοξία στην 7η σεζόν, σίγουρα στην αρχή…. Στο τέλος της 6ης , που στέφτηκε Βασιλιάς του Βορρά, υπήρξε ένα μικρό χαμόγελο στο πρόσωπο του. Μπορεί να ξεκινήσει να κάνει πράγματα και ν’ αρχίσει την προσπάθεια να σώσει τους ανθρώπους και να προστατεύσει τους ανθρώπους και να κάνει ό, τι προσπαθεί να κάνει για αιώνες. Θέλω να πω, ίσως δεν είναι αισιοδοξία – το γαμημένο τέλος του κόσμου!»
http://www.gamesradar.com/game-of-thrones-kit-harington-promises-jon-snow-is-still-in-mortal-danger-in-season-7-like-anyone-else/

Με το τέλος λοιπόν του κόσμου κανείς χαρακτήρας δεν πρέπει να νοιώθει ασφαλής. Ολόκληρη η συνέντευξη στο περιοδικό SFX


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.