Η ευάλωτη πλευρά της Melisandre στην 7η σεζόν του Game of Thrones!


Δεν έχουμε ακούσει πολλά για το ρόλο που θα διαδραματίσει η Melisandre στην 7η σεζόν του Game of Throns, αλλά γνωρίζουμε ότι θα εμφανιστεί σε αυτήν.

Από τις σύντομες σκηνές που είδαμε στο τρέιλερ της 7ης σεζόν, φαίνεται ότι θα πάει στο Dragonstone, που σημαίνει ότι θα συναντηθεί με την Daenerys.

Η ηθοποιός Carice van Houten έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη όπου μίλησε για τον χαρακτήρα της. Δεν έδωσε βέβαια κάποια σημαντική πληροφορία, αλλά είπε ότι θα μπορούσαμε να δούμε μια πιο ευάλωτη πλευρά της Melisandre στα επόμενα επεισόδια.

Για την επιλογή της να υποστηρίξει τον Stannis και να κάψει την κόρη του είπε τα εξής: "Ήταν πολύ δύσκολο να τoν υπερασπίζομαι για πολύ καιρό", είπε. "Ήμουν όμως πολύ χαρούμενη όταν ήρθε η στιγμή εκείνη που πραγματικά έπρεπε να ομολογήσω ότι έκανα λάθος και αυτό ήταν μια ανακούφιση για μένα".

Αυτό συνέβη στο τέλος της 6ης σεζόν, όταν ο Davos αντιμετώπισε τη Melisandre για την συμπεριφορά της και ο Jon Snow την έδιωξε. "Μπορούμε όμως να περιμένουμε περισσότερα από αυτά στην 7η σεζόν και την Melisandre να γίνεται πιο ευάλωτη."

"Θα υπάρξουν κάποιες σημαντικές εξελίξεις που θα επηρεάσουν την συμπεριφορά της" όπως ανέφερε. Περισσότερα γι'αυτήν στην 7η σεζόν.

Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.