Η Sophie Turner περιγράφει μια "ισχυρή και ψυχρή" Sansa για την επόμενη σεζόν


Αν αρχίσατε να σκέφτεστε πως το cast του Game of Thrones ξέμεινε από ζουμερά ενδιαφέροντα στοιχεία και ανησυχητικά σχόλια για την 7η σεζόν, που βρίσκεται τόσο κοντά στην πρεμιέρα, λοιπόν ξανασκεφτείτε το. Η Sophie Turner έδωσε μερικά στοιχεία για την ''ισχυρή και ψυχρή'' περσόνα της Sansa την επόμενη σεζόν και την θεωρητική επιστροφή ενός αγαπημένου χαρακτήρα.

Σε συνέντευξη με την Express, η Turner μίλησε για την συνεχώς εξελισσόμενη σχέση με τα αδέρφια της, ειδικά με τον Jon, για τον οποίο πολλοί θα λογομαχούσαν για το γεγονός ότι έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας την προηγούμενη σεζόν όταν ανακηρύχθηκε Βασιλιάς του Βορρά, αφότου εκείνη λίγο ή πολύ προστάτεψε την νίκη στη Μάχη των Μπαστάρδων.
Σίγουρα νιώθει απομονωμένη. Υπάρχει λίγη ζήλια. Αισθάνεται σαν να της αξίζει ο τίτλος της Βασίλισσας του Βορρά.
Πολλά τα κίνητρα των χαρακτήρων και ίσως δυσκολο να τα αποκρυπτογραφήσεις αλλά σύμφωνα με την Turner η εσωτερική διαμάχη της Sansa για την 7η σεζόν είναι ξεκάθαρη: 
Αυτό που θέλει μόνο είναι ο σεβασμός του αδερφού της και νιώθει σαν να μην τον λαμβάνει. Αρκετά δίκαιο! Είναι πολύ ισχυρή και ψυχρή αυτήν την σεζόν. Το κάνει για τον εαυτό της. Αν τώρα αυτό σημαίνει ότι θα γίνει λίγο 'σκοτεινή'... θα πρέπει να περιμένετε για να δείτε.
Η Turner επίσης αναφέρθηκε στην πλυσυζητημένη πιθανότητα ο Hodor να επιστρέψει στην σειρά ως Wight (ένα σενάριο που ο Kristian Nairn απόλαυσε επίσης).
Όλα μπορούν να συμβούν. Θα λάτρευα να έβλεπα τον Kristian πίσω, αλλά ο Hodor σαν White Walker μπορεί να είναι λιγάκι τρομαχτικός.
Ertaç Altınöz

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.