Οι νεαροί Starks απαντούν στην ερώτηση: Για ποιον θα ήταν περισσότερο περήφανος ο Ned;


Το Entertainment Weekly συνεχίζει να μας ''πυροβολεί'' με υπέροχα ενδιαφέροντα στοιχεία από το θέμα για το Game of Thrones.


Κοινοποίησε ένα βίντεο που συμμετείχαν ο Kit Harington (Jon Snow), Sophie Turner (Sansa Stark), Maisie Williams (Arya Stark) και Isaac Hempstead Wright (Bran Stark) και απαντούσαν σε μια ζωτικής σημασίας ερώτηση: Αν ο Ned Stark μπορούσε να δει τα παιδιά του τώρα, για ποιο θα ήταν περισσότερο περήφανος;

Οι απαντήσεις τους:
  • Αφότου διαφώνησε λίγο στην αρχή για το ότι ο Ned δεν θα ήθελε να δείξει προτίμηση, ο Harington επέλεξε την Arya. ''Πιστεύω πως η Arya έχει δείξει το μεγαλύτερο πείσμα.
  • Η Turner συμφώνησε, ''Πιστεύω θα ήταν περισσότερο περήφανος για την Arya απλά επειδή εκείνος ήταν πολύ πολύ υποστηρικτικός για να κάνει ο'τι θέλει και να κάνει πράγματα μη συνηθισμένα και να είναι ένα ανεξάρτητο νέο κορίτσι.'' Αλλά τότε, σε μια ανατροπή αλά Game of Thrones, αποκαλύπτει πως όλα ήταν ένα προπέτασμα καπνού. ''Είμαι τόσο προκατειλημμένη και νομίζω θα ήταν περισσότερο περήφανος για την Sansa, αλλά δεν ήθελα να το πω επειδή δεν ήθελα να προσβάλλω κάποιον.''
  • Η Williams, εντωμεταξύ, έδειξε μια αδελφική αλληλεγγύη και επέλεξε την Sansa: ''Όλοι άλλαξαν, αλλά νομίζω πως εκείνη είχει την πιο σοκαριστική αλλαγή.
  • Και ο Wright ήταν ο μόνος διπλωμάτης: ''Δεν νομίζω πως ο Ned Stark θα ήταν περήφανος για κάθε επιζήσαντα Stark. Πιστεύω πως οι Starks είναι ενωμένοι και ο Ned θα ήταν περήφανος για όλους τους.
Το τεύχος του EW για το Game of Thrones είναι στα ράφια τώρα και παρουσιάζει λαχταριστές φωτογραφίες σαν και την παρακάτω. Υπάρχουν 5 συλλεκτικά εξώφυλλα:


Είναι ωραίο να βλέπουμε τα παιδιά πίσω στην μάχη. Θα δούμε τι ακριβώς θα αντιμετωπίσουν όταν ξεκινήσει η 7η σεζόν στις 16 Ιουλίου.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.