Η Άρυα πρωταγωνίστησε στο 1ο επεισόδιο της 7ης σεζόν Game of Thrones

Στην καλύτερη στιγμή του επεισοδίου η Άρυα ξεπαστρεύει τους Φρέυ.

Όχι έναν, όχι δύο αλλά όλους τους υπαίτιους Φρέυ για τον Κόκκινο Γάμο. Με λίγο δηλητηριασμένο κρασί και το πρόσωπο του Γουόλτερ από τον προηγούμενο σκοτωμό η μικρή Σταρκ έσβησε από την λίστα της ολόκληρη σελίδα και προχωρά σε ακόμη πιο σημαντικά πρόσωπα.

Η περσινή κίνηση με την δολοφονία του Γουόλντερ Φρέυ αποτέλεσε σημαντική κίνηση για τους λάτρεις των Σταρκ και όχι μόνο, εκτός της κατάκτησης του Γουίντερφελ. Η Άρυα ήρθε πίσω στο Γουέστερος ως δολοφόνος και φέτος επιβεβαιώνει τη θέση της με την καλύτερη αρχή που θα μπορούσε να κάνει.

Έχει χάσει όμως την ανθρωπιά της; Η επόμενη της σκηνή συνοδεία στρατιωτών Λάννιστερ (επίσης υπαίτιοι για τον Κόκκινο Γάμο ως Λάννιστερ) μας κάνει να αναρωτιόμαστε για την δικαιοσύνη που θα φέρει. Η κρίση της Άρυα φαίνεται σωστή καθαρίζοντας τους πραγματικούς υπαίτιους και κατευθυνόμενη έπειτα στη βασίλισσα Σέρσεϊ.

Τώρα μένει να δούμε αν η Άρυα θα συνεχίσει το ταξίδι προς την πρωτεύουσα ή θα λοξοδρομήσει στη διαδρομή και θα ενωθεί πάλι με τα αδέρφια της. Δεν είναι πολύ μακριά από το Βορρά.
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.