Οι σκηνές δράσης της 7ης σεζόν του Game of Thrones, κάνουν τις μάχες του παρελθόντος να μοιάζουν σαν παιδικό παιχνίδι!


Η Paula Fairfield ως υπεύθυνη ήχου στο Game of Thrones, ξοδεύει πολύ χρόνο σε μια σκοτεινή αίθουσα για την δημιουργία ήχων όπως οι συγκρούσεις των ξιφών και άλλα παρόμοια.


Εκτός από το γεγονός ότι είναι πολύ παθιασμένη με τον σχεδιασμό του ήχου, η Fairfield μίλησε επίσης για το τι θα έρθει στην 7η σεζόν του Game of Thrones και πιθανόν και στην 8η.

Για παράδειγμα, ανέφερε πως μερικές από τις σκηνές δράσης που θα εμφανιστούν στην 7η σεζόν θα κάνουν τις παλιότερες σκηνές, όπως η Σφαγή στο Hardhome, να μοιάζουν "σαν παιδικό παιχνίδι".

Ένας λόγος που οι παραγωγοί είναι τώρα σε θέση να μας δώσουν αυτές τις σκηνές είναι επειδή το HBO δεν βάζει πλέον πολλά όρια στο μέγεθος της παραγωγής. "Κάθε χρόνο, καταθέτουν έναν προϋπολογισμό και πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί για το πώς θα τον χρησιμοποιήσουν", δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

"Όχι όμως τόσο φέτος. Όχι πια. Δεν χρειάζεται να κρατάμε και να σχεδιάζουμε τόσα πολλά, γιατί φέτος υπάρχει πολλή δράση δράκων και είναι υπέροχο. Είναι τόσο περίπλοκο αυτό το έτος. Αυτή η σεζόν είναι πέρα ​​από κάθε φαντασία".

Όσον αφορά τους ήχους υποψιάζεται ότι θα επαναχρησιμοποιήσει μερικούς από τους ίδιους ήχους που δημιούργησε για την 7η σεζόν και στην 8η. Δεν λέει ποιους νέους ήχους δημιούργησε για την 7η σεζόν, φυσικά, αλλά είπε ότι υπάρχουν μερικοί, και ότι έπρεπε να επανασχεδιάσει τους παλιούς ήχους για να τους κάνει μεγαλύτερους.

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.