Θεωρία: Πιθανά γεγονότα που θα συμβούν στην 7η σεζόν Game of Thrones

Ο μεγάλος πόλεμος είναι προ των πυλών ολόκληρου του Γουέστερος κι εμείς σε μια γωνίτσα αναμένουμε τον ερχομό της σεζόν. Σε έξι μέρες (από σήμερα που γράφω το άρθρο) το Game of Thrones επιστρέφει στις οθόνες μας!

Τι πιστεύουμε όμως ότι θα γίνει σε αυτή τη σεζόν; Μερικές προβλέψεις, μερικά δεδομένα, μερικά σπόιλερ γι αυτό προσοχή.

Ο Τζον θα συναντήσει την Ντάνυ. It is known. Από δεκάδες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν συν τα trailer ξέρουμε ότι η Λιλίκα φτάνει στο Ντράγκονστοουν και ο Τζον θα πάει να την συναντήσει. Από τους δυο μεγάλους χαρακτήρες της σειράς και την αντιπροσώπευσης της φωτιάς και του πάγου συν ότι είναι ανιψιός και θεία. Η Ντάνυ έρχεται να κυβερνήσει επιτέλους με δυνατές συμμαχίες και 3 δράκους και τι καλύτερο από ακόμη μια δυνατή συμμαχία; Οι Σταρκ που έχουν το Βορρά αλλά και Άγριους στην παρέα τους και φυσικά θα τους ενώσει η έχθρα για τους Λάννιστερ. Ο Τζον σίγουρα θα θελήσει συμμάχους απέναντι στην απειλή που λίγοι γνωρίζουν και υπολογίζουν.

Μένοντας στις συμμαχίες είναι λογικό ο Euron να κινηθεί προς τη Σέρσεϊ. Άλλωστε είδαμε και σχετικό υλικό. Τώρα αν θα ενωθούν και με τα ιερά δεσμά του γάμου είναι μια άλλη ιστορία. Με την καταστροφή του οίκου Ταϊρέλ και το μίσος των Μαρτέλ η Σέρσεϊ θα χρειαστεί συμμάχους και μένουν πολύ λίγοι διαθέσιμοι. Από την άλλη ο Euron θέλει εκδίκηση από τα ανίψια Γιάρα και Θίον που έχουν ήδη συμμαχήσει με την Ντάνυ.

Η φυγή του Γκέντρυ προκάλεσε πολλά meme πίσω στην 3η σεζόν αλλά πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψει. Μιας και μιλάμε για νέες γενιές και νέους ανθρώπους στα τιμόνια των μεγάλων οίκων είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε και μια αντιπροσώπευση του οίκου Μπαράθεον.

ΗΡΘΕ ο καιρός για την επανένωση των λιγοστών Σταρκ. Με τον Μπραν στο Βορρά, την Άρυα στο Γουέστερος και τη Σάνσα στο Γουίντερφελ είναι μια καλή ευκαιρία να μαζευτούν επιτέλους από την 1η σεζόν. Θα είναι σίγουρα μια υπέροχη στιγμή που θα ικανοποιήσει πολλούς μα πολλούς φαν.

Η αλήθεια του Τζον αποτέλεσε πολύ μεγάλη στιγμή στην ιστορία του GoT και ανοίγει νέους ορίζοντες για τον μπάσταρδο Σνόου. Τώρα μένει μόνο να ανοίξει το στόμα του ο Μπραν και να αναγγείλει τα χαρούμενα νέα εκτός κι αν μάθει την αλήθεια στις κρύπτες του Γούιντερφελ .. άραγε πόσα ξέρει ο Μικροδάχτυλος;

Τι στέκεται ανάμεσα στους Γουόκερς και το Γουέστερος; Μα φυσικά το Τείχος. Αν το Τείχος είναι τόσο σταθερό και δεμένο με μάγια όπως θέλει ο μύθος τότε ο King πρέπει να βάλει τα δυνατά του και να το ρίξει. Ίσως το σημάδι του Βασιλιά στον Μπραν παίξει κάποιο ρόλο.

Ίσως προσωπική μου επιθυμία, η Σάνσα να απορρίψει τον Μικροδάχτυλο. Από την 4η σεζόν της μαθαίνει πώς να γίνει υπολογίσιμη δύναμη αλλά από την άλλη θέλει το θρόνο και την πούλησε στους Μπόλτον. Τώρα που ο Τζον έγινε Βασιλιάς του Βορρά είδαμε το υφάκι Σάνσας και Μικροδάχτυλου και από συνεντεύξεις ξέρουμε ότι η Σάνσα γίνεται πιο δυνατή αλλά και πιο σκοτεινή. Ο Τζον είναι οικογένεια και παρόλες τις προσωπικές της βλέψεις καλό θα ήταν να βάλει στην άκρη τον Μικροδάχτυλο και να υποστηρίξει απόλυτα τον Τζόν. Ή να τον σκοτώσει να τελειώνουμε.

Τέλος αν η Σέρσεϊ δεν κάνει κολεγιά με τους Γουόκερς την έχει βαμμένη. Ίσως όχι σε αυτή τη σεζόν αλλά τα περιθώρια στένεψαν.

Υπομονή ελάχιστες μέρες ακόμη και θα μάθουμε πολλά. Άλλωστε η φετινή σεζόν αναμένεται εκρηκτική και όχι από wildfire.

Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.