Νέες συνεντεύξεις πριν την πρεμιέρα της 7ης σεζόν του Game of Thrones!


Σε μια νέα σειρά συνεντεύξεων πριν από την πρεμιέρα της 7ης σεζόν, οι Alfie Allen και Kit Harington αντιμετωπίζουν τις αντίστοιχες αδελφικές σχέσεις των χαρακτήρων τους, και ο David Nutter αντικατοπτρίζει τον τρόμο σκηνοθετώντας στιγμές στο Game of Thrones.

Ο Alfie Allen μίλησε στον Mic για το θλιβερό ταξίδι τόσο του ίδιου όσο και του χαρακτήρα του για τις τελευταίες έξι σεζόν. Ο Theon σίγουρα άλλαξε πάρα πολύ από την 1η σεζόν, αλλά, σύμφωνα με τον Allen, η συμπεριφορά των φαν εναντίον του παρέμεινε η ίδια.

"Δεν είχα κάποιες διαφορετικές αντιδράσεις από τους ανθρώπους, ήταν πάντα πολύ ωραίο και έκανε τους ανθρώπους ευτυχισμένους ..." είπε.

"Είχα μερικές συναντήσεις με ανθρώπους όπου υπέστησαν κάποιο είδος σωματικής ταλαιπωρίας στη ζωή τους και είπαν ότι η αυτά που πέρασα στην σειρά, σίγουρα τους έδωσε κάποια δύναμη. Υποθέτω ότι κάποιοι άνθρωποι αισθάνονται διαφορετικά για την σειρά, έτσι μερικοί άνθρωποι σχετίζονται με διαφορετικούς τύπους χαρακτήρων και μερικοί θέλουν απλώς την αποφυγή. "

Αν και ο Allen παραδέχτηκε ότι δεν μπόρεσε να πει πολλά για την ιστορία του Theon με την αδερφή του στην 7η σεζόν, έδωσε κάποια στοιχεία για τη συνεχιζόμενη εξέλιξη της σχέσης τους:

"Την σχέση μεταξύ Theon και Yara, την αφήσαμε, μόλις σχημάτισαν μια συμμαχία με την Daenerys. Συνεπώς, θα έλεγα ότι η σχέση τους θα συνεχιστεί, βλέποντας πώς θα εξελιχθεί αυτή η νέα ηγεσία και πώς θα αλλάξει τη ζωή τους κάτω από τη νέα ηγεσία της Daenerys".Σε συνέντευξή στο περιοδικό Us Magazine, ο Harington σκέφτηκε πώς θα αντιδρούσαν τα επιζών παιδιά του Stark σε περίπτωση συνάντησης στο Winterfell.

"Νομίζω ότι θα ήταν η ίδια οικογενειακή δυναμική μόνο με ανθρώπους που μεγάλωσαν", είπε, "η Sansa και ο Jon επανενώνονται και μέσα σε μισή ώρα, τσακώνονται. Η Arya και ο Jon θα ήταν πολύ προσεκτικοί ο ένας προς τον άλλο. Νομίζω όμως ότι για τον Bran θα ανησυχεί, για να είμαι ειλικρινής." 

Όταν ρωτήθηκε αν ο Jon θα βρει ποτέ ξανά αγάπη, ο Harington δήλωσε ότι ο Ygritte ήταν η μοναδική αγάπη του Jon και δεν θα αντικατασταθεί ποτέ.

Τέλος, ο David Nutter μίλησε για το έργο του στο Game of Thrones. Συζήτησε πώς ο φόβος είναι συχνά το μεγαλύτερο κίνητρο του, όταν σκηνοθετεί ένα επεισόδιο από μια τέτοια τεράστια παραγωγή, ιδιαίτερα οι στιγμές όπως ο Κόκκινος Γάμος.

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.