Συνέντευξη Bryan Cogman για τη νέα σεζον, το Game of Thrones και τις περιπέτειες του Σαμ


Σε συνέντευξη στο Entertainment Weekly ο παραγωγός και σεναριογράφος Bryan Cogman μιλά για τη νέα σεζον.

Ο Cogman πιστεύει ότι κάνουν το καλύτερο δυνατό για να αποδώσουν όλες αυτές τις φετινές σχέσεις. Οι χαρακτήρες συναντιούνται για κάποιο λόγο! Είναι μια σεζόν με νέα «ζευγαρώματα» και επανενώσεις χαρακτήρων. Ο Χειμώνας έφτασε, οι Γουόκερς έρχονται, η Ντάνυ έφτασε στο Γουέστερος και η δυναμική της ιστορίας έχει αυξηθεί. «Αυτό είναι το τελικό παιχνίδι». Όσο αφορά τις πολυσυζητημένες συναντήσεις ο παραγωγός δήλωσε ότι είναι διασκεδαστικό να έχουν συνομιλίες ορισμένοι χαρακτήρες αλλά δεν είναι πάντα εφικτό λόγω του μίσους που μπορεί να τρέφει ο ένας προς τον άλλο.

Η μεγαλύτερη πρόκληση της σεζόν ήταν το πώς να γράψουν μια ενδιαφέρουσα ιστορία για όλους και να λάμψει ο καθένας ξεχωριστά όταν η μια πλευρά έχει δράκους. «Κάποιος που θέλει να κυβερνήσει αποτελεσματικά και να υποστηρίζεται από τους ανθρώπους, δεν θέλει να έρθει μόνο (στο παιχνίδι) πυροδοτώντας πυρηνικά».

Για τον Σαμ ο Cogman λέει πως είναι από τους ελάχιστους χαρακτήρες που έχει το δικό του μίνι spinoff. Περνά πολύ χρόνο για να γίνει Μάεστερ στην Σίταντελ υπό την κηδεμονία ενός χαρακτήρα που υποδύεται ο Jim Broadbent.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.