Η έκθεση του Game of Thrones επιστρέφει το 2017


Οι φαν πάντα ενθουσιάζονταν να ρίχνουν μια ματιά πίσω από τις σκηνές του Game of Thrones, γι 'αυτό και οι εκθέσεις της σειράς βοηθούσαν πολύ σε αυτό.

Τώρα, λίγο πριν την έναρξη της 7ης σεζόν, το HBO ανακοίνωσε την επιστροφή της.

Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής; Το Game of Thrones: The Touring Exhibition θα περιηγηθεί στον κόσμο αυτό το φθινόπωρο. Η περιοδεία θα ξεκινήσει στην Ευρώπη, αλλά οι συγκεκριμένες ημερομηνίες και πόλεις δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί. Λεπτομέρειες σχετικά με την έκθεση και τις στάσεις της θα κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες, σύμφωνα με τo HBO.

Όπως και στις προηγούμενες ενσαρκώσεις, η έκθεση θα παρουσιάσει γνήσια πράγματα, κοστούμια, πανοπλίες, όπλα και στολίδια από όλο το Game of Thrones, συμπεριλαμβανομένης της νεότερης σεζόν. Το δίκτυο δηλώνει ότι ο παγκόσμιος πάροχος GES θα δημιουργήσει μια νέα διαδραστική εμπειρία 10.000 τετραγωνικών μέτρων για την Έκθεση "The Touring Exhibition".


Η Έκθεση δεν θα προβάλλει απλώς διαφημιστικά σποτ, αλλά θα περιλαμβάνει ένα "μοναδικό μίγμα εντυπωσιακών αλληλεπιδράσεων και περιεχομένου πολυμέσων", με επισκέπτες που θα μπορούν να βιώσουν τα μυθικά εδάφη του Westeros και του Essos και να ξαναζήσουν πολλές σημαντικές στιγμές.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν διάφορες θεματικές εκθεσιακές περιοχές από το Game of Thrones, όπως:

Τα χειμωνιάτικα τοπία του Βορρά, το μονοπάτι με το δένδρο του Βασιλικού Δρόμου και τα βασιλικά σκηνικά του King’s Landing.

Η κατακτημένη πόλη του Meereen με τις φρουρές των Unsullied και τους πιστούς του Οίκου Targaryen.Το μυστηριώδες μέρος του House of Black and White, το Μαύρο κάστρο των Night Watch, και τα παγωμένα εδάφη πέρα ​​από το τοίχος.

Το θέαμα σταματά στην εικονική αίθουσα του σιδερένιου θρόνου, όπου οι επισκέπτες μπορούν να το κοιτάξουν σε όλη τη δόξα του.

Ακούγεται απίστευτο και είναι υπέροχο ότι οι Ευρωπαίοι θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μια ειδική έκθεση.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.