Ο γλύπτης του Game of Thrones Darren Fitzsimons, μιλάει για το τεράστιο κρανίο του δράκου Balerion!


Στο πιο πρόσφατο επεισόδιο του Game of Thrones, η Cersei τρύπησε με ένα βλήμα το κρανίο του Balerion, ο Μαύρος Τρόμος, τον δράκο που καβάλησε ο Aegon όταν κατέκτησε το Westeros 300 χρόνια πριν ξεκινήσει η σειρά.


ο Darren Fitzsimons, ο κορυφαίος γλύπτης της παραγωγής, μίλησε για το δημιούργημά του. "Δεν ήταν λυπηρό για μένα να δω το κρανίο να τρυπιέται με αυτό τον τρόπο, στην πραγματικότητα ένιωσα το αντίθετο", δήλωσε ο Newsweek. "Απολαμβάνω να είμαι γλύπτης για την σειρά, να δουλεύω διαδραστικά και να παίξω ένα ρόλο στην αφήγηση της ιστορίας. Ο τρόπος με τον οποίο πρέπει να δουλέψω μπροστά στην κάμερα, πρέπει να είναι πάντα σκοπός μου."

Για να δημιουργήσει το τεράστιο κρανίο, το οποίο είναι πολύ ψηλό, ο Fitzsimons δήλωσε ότι εργάστηκε με μια ομάδα τεσσάρων γλυπτών για έξι εβδομάδες. Εξήγησε τη διαδικασία με λεπτομέρεια:Πρώτον, το τμήμα τέχνης, υπό την καθοδήγηση της σχεδιάστριας παραγωγής Deborah Riley, δημιούργησε μια εικόνα και ένα ψηφιακό μοντέλο του κρανίου που ενέκρινε ο Dan Weiss και ο David Benioff. Η λεπτομέρεια ενός εξελιγμένου πλάσματος. 

"Ξεκινήσαμε με ένα πλέγμα και δημιουργήσαμε το μπροστινό μέρος και την πλάγια όψη του κρανίου. Στη συνέχεια υπολογίσαμε ότι χρειαζόμασταν 30 κλειστούς τετραγωνικούς λίθους. Όλα αυτά ήταν κολλημένα μαζί. Στη συνέχεια δημιουργήθηκε ένα βασικό σχήμα, ακολουθούμενα από μια ποικιλία εργαλείων χειρός για να χαράξουμε τις λεπτομέρειες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό."Και φυσικά, η ομάδα του Fitzsimons έπρεπε να συνεργαστεί με το τμήμα ειδικών εφέ για να βεβαιωθεί ότι το κρανίο εξερράγη δεξιά όταν το βλήμα από την γιγαντιαία αγκύλη του Qyburn το έπληξε.


Όσο για το πώς συγκρίνει το κρανίο του Balerion σε σχέση με τους άλλους δράκους στην ιστορία μας, ο Fitzsimons είπε ότι υπολογίζεται ότι θα είναι περίπου στο ίδιο μέγεθος με του Drogon στην 7η σεζόν.


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.