Όλες οι προδοσίες του Game Of Thrones σε ένα Infographic!


Πέρα από δράκους, μάχες, γυμνά στήθη και εξαιρετικούς διαλόγους, το Game of Thrones ξεχωρίζει φυσικά και για τις άφθονες προδοσίες μεταξύ των πρωταγωνιστών του.

Ο Roose Bolton «πουλάει» τους Starks, ο Jorah την Daenerys, ο Stannis το ίδιο του το αίμα και ο Petyr Baelish τον οποιονδήποτε.

Συνολικά υπάρχουν 77 προδοσίες στους 6 κύκλους της δημοφιλούς σειράς. Πώς το ξέρουμε; Πολύ απλά από ένα Infographic που δημιούργησε η εταιρεία Venngage και τις περιλαμβάνει όλες. Επιπλέον, τοποθέτησαν όλες αυτές τις πράξεις σε έναν γιγαντιαίο χάρτη, σχηματίζοντας το γράφημα της προδοσίας.Kαι ορίστε και μερικά συμπεράσματα που βγάλαμε από όλες αυτές τις προδοσίες, μετά και το τέλος του 6ου κύκλου:

Η προδοσία σημαίνει νίκη. Οι μεγαλύτεροι προδότες του GOT, Cersei and Petyr, βρίσκονται πλέον με τεράστια εξουσία στα χέρια τους. Οι περισσότεροι από τους προδομένους από την άλλη, είναι νεκροί.

Το κύριο κίνητρο για την πράξη της προδοσίας είναι η επιδίωξη εξουσίας αλλά και η εκδίκηση.
Οι περισσότερες προδοσίες ωστόσο έλαβαν χώρα κατά την πρώτη σεζόν της σειράς. Αυτό έχει νόημα καθώς από εκεί δίνονται οι κατάλληλες αφορμές για σχεδόν όλες τις σφαγές που θα ακολουθήσουν.

Η Venngage ξεκαθαρίζει πως το γράφημα αφορά μόνο την τηλεοπτική σειρά και όχι τα βιβλία. Περισσότερες προδοσίες έρχονται στον 7ο κύκλο, που κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιουλίου.


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.