Κρυμμένο φίλτρο Game of Thrones στο Snapchat σας μεταμορφώνει σε White Walker!


Με την πρεμιέρα του έβδομου κύκλου της σειράς μια ανάσα μακριά, το HBO συνεχίζει να προμοτάρει τη νέα σεζόν με κάθε τρόπο.

Ένας από τους πιο πρωτότυπους που σίγουρα θα διασκεδάσει όσους το δοκιμάσουν είναι το νέο φίλτρο Game of Thrones στην εφαρμογή Snapchat. Όσοι ήταν εγγεγραμμένοι στο αμερικάνικο site του GOT, ειδοποιήθηκαν για το νέο φίλτρο μέσα από newsletter. Η είδηση όμως για το νέο φίλτρο άρχισε να εξαπλώνεται γρήγορα και στους υπόλοιπους. Πάμε λοιπόν να δούμε πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το νέο φίλτρο.

Πατήστε για να ξεκλειδώσετε τον κωδικό του φίλτρου εδώΝα σας πούμε ότι το Game of Thrones φίλτρο στο Snapchat είναι προσωρινό άρα έχετε μια ώρα περίπου για να το απολαύσετε!Με το φίλτρο GOT μπορείτε να διασκεδάσετε με τρεις τρόπους. Ο πρώτος είναι να βγάλετε μια selfie. Κρατήστε το τηλέφωνο σας σαν να βγάζατε μια κανονική selfie και πατήστε πάνω στο πρόσωπο σας. Τότε ενεργοποιούνται οι φακοί και μεταμορφώνεστε σε White Walker! Ανοίξτε το στόμα σας και θα βγει από μέσα του παγωμένη ανάσα , ενώ ο χώρος γύρω σας θα μεταμορφωθεί σε παγωμένο τοπίο.


Ο δεύτερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε την μπροστινή κάμερα. Στοχεύστε την κάμερα στο δωμάτιο μπροστά σας και το χιονισμένο τοπίο θα ξαναεμφανιστεί και μαζί του ένας White Walker! Ένα μαχαίρι από dragonglass θα εμφανιστεί κάτω δεξιά στην οθόνη σας. Πατήστε στην οθόνη για να του πετάξετε το μαχαίρι και να τον εξοντώσετε!


Καλή διασκέδαση![disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.