Νέες φωτογραφίες από τα επόμενα επεισόδια του Game of Thrones


Νέες φωτογραφίες από τα επεισόδια 1, 2, 3 και 4 της νέας σεζόν του Game of Thrones μόλις διέρρευσαν στο διαδίκτυο.

Η πρώτη προέρχεται από το πρώτο επεισόδιο και δείχνει την Daenerys και τον Tyrion μέσα στην αίθουσα του θρόνου στο Dragonstone.Από το 2ο επεισόδιο η φωτογραφία που σίγουρα θα προκαλέσει πολλές συζητήσεις και θεωρίες είναι αυτή του Jon Snow στις κρύπτες του Winterfell μια ανάσα από το άγαλμα της μητέρας του Lyanna Stark.


Επόμενη φωτογραφία και αυτή στις κρύπτες ο Jon και ο Littlefinger μιλούν. Φαίνεται όμως οτι στον Jon δεν θα αρέσουν καθόλου αυτά που θα πει ο LF αφού στο trailer έχουμε ήδη δει ότι ο Jon στην επόμενη σκηνή τον βουτά από το λαιμό με απειλητικές διαθέσεις.Πάλι στο Winterfell και ο Littlefinger σε εξωτερικό χώρο , παρακολουθεί κάτι σκεπτικός καταστρώνοντας τα επόμενα σχέδια του.


Νέα φωτογραφία και για τον Greyworm με τη νέα του χειμερινή ενδυμασία από το 3ο επεισόδιο.Τελευταία νέα φωτογραφία από μεγαλύτερη οπτική γωνία η Daenerys πάνω στον δράκο της κατά την διάρκεια μάχης από το επεισόδιο 4.Λίγες ώρες μόνο έμειναν για την πρεμιέρα της έβδομης σεζόν του Game of Thrones και αυτές οι φωτογραφίες μας άνοιξαν ακόμα περισσότερο την όρεξη. Τα καλύτερα έρχονται!

[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.