Game of Thrones χαρακτήρες που μάλλον θα ζήσουν μέχρι το τέλος


Με δύο μόνο σεζόν να απομένουν τα πράγματα αρχίζουν και στενεύουν, ποιοι όμως θα βγουν ζωντανοί;

Το αιματοκύλισμα στο GoT δεν έχει τελειωμό και το μάθαμε από την πρώτη σεζόν. Υπάρχουν πιο δυνατοί και πιο αδύναμοι παίκτες αλλά στο τέλος ο θάνατος είναι μια πιθανότητα για όλους. Η 7η σεζόν θα φέρει σίγουρα μάχες και ίσως τελικά ξεκαθαρίσματα πριν μπουκάρουν οι Γουόκερς ή έχουμε τελικό νικητή αλλά ανεξάρτητα από τις νίκες κάποιοι θα χαθούν και κάποιοι όχι.

Τζον και Νταινέρυς. Από τον οίκο των Ταργκάρυεν (τουλάχιστον με όσα ξέρουμε) έχουμε δύο παίκτες με πολλές πιθανότητες στη ζωή. Ο Τζον επιτέλους άλλαξε, πήρε αρχηγικές ιδιότητες και έχει πίσω του το Βορρά. Μιας κι έχει ήδη πεθάνει μια φορά θα ήταν χαζό να μην δει τις ήρεμες μέρες του μελλοντικού βασιλείου … του.
Η Ντάνυ από την άλλη έρχεται με μεγάλη δύναμη και τρεις δράκους. Κι ο κόσμος να καταστρεφόταν θα μπορούσε να καβαλήσει τον Ντρόγκον και να φύγουν μακριά (άλλωστε οι Ταργκάρυεν είναι μαθημένοι – βλέπε Καταστροφή Βαλύρια). Οι φαν τη θέλουν να καθίσει στο Θρόνο όπως οι πρόγονοί της.

Άρυα, Σάνσα και Μπραν. Το Σταρκέικο έχει δεχτεί πολλά πλήγματα και στην 6η μοιάζει να ανέκαμψε.
Η Άρυα έφτασε επιτέλους στο Γουέστερος και ειδικά στον Βορρά. Μοιάζει ανώφελο να ενώσεις φέτος τα αδέρφια Σταρκ για να τα σκοτώσεις αργότερα και ειδικά την Άρυα που εκτός από αγαπημένη του συγγραφέα έχει και μια λίστα να σβήσει. Ο ίδιος ο Μάρτιν έχει δώσει ονόματα χαρακτήρων που θα δουν το τέλος των βιβλίων και ανεξάρτητα από την έλλειψη βιβλίων και των διαφορών τους με τη σειρά, λογικά οι παραγωγοί θα τους τηρήσουν.

Ο Μπραν, αν δεν χαθεί μόνος του σε κανένα όραμα, έχει υποδομές για μεγάλα πράγματα αν λάβουμε υπόψη μας όσα έγιναν στην περασμένη σεζόν. Μεγάλη δύναμη και σχετισμένος με τους Γουόκερς, ο Μπραν ή αλλιώς το Κοράκι με τα Τρία μάτια πρέπει να πετάξει.

Η Σάνσα από την άλλη απέδειξε πως είτε από τύχη, είτε από σκέψη (όχι δεν με έχει πείσει ακόμη) κατάφερε να μείνει ζωντανή παρά τα τραύματα που αντιμετώπισε μέχρι να γυρίσει νικηφόρα στο Γουίντερφελ.

Τύριον.Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους Λάννιστερ, ο Τύριον βρίσκεται σε σημαντική θέση κοντά στην Ντάνυ. Εξ αρχής από τους σημαντικούς χαρακτήρες της σειράς μοιάζει αδύνατο να μην ζήσει μέχρι το τέλος και μην μείνει ο τελευταίος εν ζωή Λάννιστερ ρίχνοντας ειρωνεία στον τάφο του πατέρα του.

Σαμ. Ακόμη ένα πρόσωπο που νίκησε τις πιθανότητες και ήρθε αντιμέτωπος με Γουόκερς γνωρίζοντας πως δεν κατέχει σωματική δύναμη αλλά απίστευτη θέληση και εξυπνάδα. Ο Σαμ βρίσκεται πλέον σε μια ενδιαφέρουσα θέση με πολλές θεωρίες γύρω από τον σκοπό του. Θα ανακαλύψει κάτι σημαντικό ή θα κάνει κάτι σωτήριο; Μένει να το δούμε.

Ντάβος. Ο Ιππότης των Κρεμμυδιών συνεχίζει και πολεμά μέσα στο παιχνίδι ενώ δεν είναι κι ο καλύτερος πολεμιστής αλλά ένας πολύ καλός σύμβουλος που θα μπορούσε να βάλει μυαλό ή έστω σε σκέψη πολλούς…

Βάρυς. Σίγουρα θα υπάρξουν κι άλλοι χαρακτήρες που θα την βγάλουν καθαρή αλλά ο Βάρυς σε αντίθεση με το μέλλον που πιστεύω για τον Μικροδάχτυλο πλέκει εδώ και πολύ καιρό τον ιστό του και λογικά θα έχει εξόδους διαφυγής. Χρησιμοποιεί τα πουλάκια του για το «καλό» του Βασιλείου οπότε τον βλέπουμε στην νικητήρια πλευρά.
Ποιοι πιστεύεται να την βγάλουν καθαρή; Μπριεν; Κυνηγόσκυλο;

Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.