Τα επεισόδια της τελευταίας σεζόν του Game of Thrones θα έχουν διάρκεια ταινίας!


Είμαστε περίπου δύο βδομάδες μακριά από την πρεμιέρα της αγαπημένης μας σειράς και όπως γνωρίζουμε, ήδη, τα δύο τελευταία επεισόδια θα έχουν τη μεγαλύτερη διάρκεια που έχουμε δει στο Game of Thrones. Πιο συγκεκριμένα, το 7ο επεισόδιο θα διαρκέσει 1 ώρα και 11 λεπτά (71 λεπτά) και το 8ο 1 ώρα και 21 λεπτά (81 λεπτά)! Not bad για τόσο καιρό αναμονή!


Τώρα, όσον αφορά τη διάρκεια των επεισοδίων της 8ης σεζόν έχουμε κάποιες πληροφορίες που αν μη τι άλλο είναι ευχάριστες. Η υπεύθυνη του ήχου της σειράς, Paula Fairfield ανέφερε ότι υπάρχει μία μεγάλη πιθανότητα όλα τα επεισόδια της τελευταίας σεζόν να έχουν διάρκεια ταινίας! Ναι, δε σας γελούν τα μάτια σας! Επομένως, αναμένουμε τον κύκλο με τον οποίο θα ρίξει την αυλαία του το Game of Thrones να έχει 6 επεισόδια διάρκειας περίπου 80 λεπτών. Αυτό το φαινόμενο έχει παρατηρηθεί και σ'άλλες σειρές όπως το Sherlock αλλά και το Black Mirror.

Φυσικά, τίποτα δεν είναι ούτε σίγουρο ούτε επίσημο. Πάντως, αν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο μπορούμε να πούμε ότι θα αξίζει η αναμονή για την πρεμιέρα της 8ης σεζόν που ίσως αργήσει να γίνει (μπορεί και 2019). Ας μη μακρηγορούμε, όμως και ας περιμένουμε υπομονετικά την πρεμιέρα αυτής της σεζόν που είναι στις 16 Ιουλίου.

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.