Αποκαλύφθηκε ο τίτλος του τέταρτου επεισοδίου της έβδομης σεζόν του Game of ThronesΟ τίτλος του τέταρτου επεισοδίου της έβδομης σεζόν του Game of Thrones δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στο site του HBO της Βόρειας Αμερικής, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν τρόποι για να το μάθουμε. Το HBO Asia έχει ήδη ανεβάσει τον τίτλο στο site του. Μάθετε ποιος είναι παρακάτω, αλλά προσέξτε τα spoilers!

Σύμφωνα με το HBO Asia ο τίτλος του τέταρτου επεισοδίου θα είναι: "The Spoils Of War" ή σε ελεύθερη μετάφραση "Τα λάφυρα του πολέμου." Ως συνήθως, αυτό μπορεί να σημαίνει αρκετά. Στο δεύτερο επεισόδιο  "Stormborn", ο Euron Greyjoy κατέλυσε το στόλο της Yara Greyjoy και έχει αιχμαλωτίσει την Yara, την Ellaria Sand και την Tyene Sand. Στη συνέχεια, στο τρέιλερ για το τρίτο επεισόδιο , τον βλέπουμε να προχωρά θριαμβευτικά στους δρόμους του Kings Landing. Σίγουρα μοιάζει να φέρνει στην Cersei λίγα λάφυρα πολέμου ή αλλιώς το δώρο του. 

Επίσης, ο Tyrion αποκάλυψε το σχέδιό του να επιτεθεί με τους Unsullied στο Casterly Rock, το οποίο μοιάζει επίσης να έχει κατακτηθεί στο "The Queen's Justice", σύμφωνα με το τρέιλερ. Αυτό έχει τη δυνατότητα να οδηγήσει σε κάποιες απώλειες πολέμου επίσης. Και φυσικά, μπορεί να υπάρχει κάτι που δεν γνωρίζουμε ότι θα μπορούσε να συμβεί από τώρα μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Το "The Spoils of War" θα σκηνοθετηθεί από τον Matt Shakman, έναν πρωτοεμφανιζόμενο σκηνοθέτη στο Game of Thrones, γνωστός κυρίως για την δουλειά του σε σειρές όπως το Always Sunny in Philadelphia και το Fargo. Θα περιλαμβάνει επίσης αυτό το πλάνο:Ετοιμαστείτε για ένα πολύ δυνατό τέταρτο επεισόδιο!

[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.