Η Gemma Whelan μίλησε για την αλλαγή της Yara Greyjoy σε έναν "κύριο χαρακτήρα"


Όπως λέει και μια παροιμία, καλύτερα αργότερα παρά ποτέ.

Αυτό ισχύει και με την Yara Greyjoy η οποία εμφανίστηκε ως πιο σημαντικός χαρακτήρας στην 6η σεζόν. Μερικά χρόνια πριν, έκανε μόνο μία εμφάνιση ανά σεζόν και δεν εμφανίστηκε καθόλου στην 5η σεζόν. Αλλά Μετά το θάνατο του πατέρα της Balon και την επιστροφή του αδερφού της Theon, η Yara έχασε την εκλογή από τον θείο της Euron, ένωσε τις δυνάμεις της με την Daenerys και έβαλε πλώρη για μια εκρηκτική 7η σεζόν. "Λίγη παρουσία σε μια μεγάλη σειρά ", δήλωσε η Whelan, "αλλά το να γίνει ένας κύριος χαρακτήρας είναι υπέροχο συναίσθημα".

Ήταν ένας μακρύς δρόμος για την Whelan, η οποία έμεινε έκπληκτη όταν διάβασε για τον χαρακτήρα της Yara Greyjoy. Μετά από μια κουραστική παρακολούθηση της πρώτης σεζόν, η Whelan πίστευε ότι θα μπορούσε να παίξει το ρόλο, αλλά θα έπρεπε πρώτα να ξεπεράσει άλλες 70 ηθοποιούς. Τελικά τα κατάφερε.

"Όταν μου δόθηκε ο ρόλος, γνώριζα ότι θα έχω πολύ μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στις μεταγενέστερες εποχές. Φυσικά, ποτέ δεν πιστεύεις τι διαβάζεις και τα πράγματα αλλάζουν, αλλά όλα όσα μου είπαν ότι θα συνέβαιναν, συνέβη."

Ονομάζοντας την Yara ως "παλιομοδίτικη πολεμίστρια με αποστολή", η Whelan πιστεύει ότι κανείς δεν μπορεί να κατανοήσει εύκολα τον τρόπο της. Και αφού τόσο καιρό ήταν δευτερεύων χαρακτήρας για το μεγαλύτερο μέρος της σειρά, η Whelan λέει ότι δίπλα στην Daenerys Targaryen θα είναι μια πραγματική τιμή.Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.