Συνέντευξη Gemma Whelan: Η Γιάρα νοιώθει απόλυτα νικημένη

Σε συνέντευξη της στο Newsweek, η ηθοποιός μίλησε για την ζωή της Γιάρα και τις προδοσίες.

Ο Γιούρον τους αιφνιδίασε στην ναυμαχία, καίγοντας το στόλο τους. Το πιο σημαντικό όμως είναι η προδοσία του αδερφού Θίον που έπεσε στη θάλασσα. Για τον χαρακτήρα της είπε συγκεκριμένα πως πλέον νοιώθει απόλυτα νικημένη με κάθε τρόπο.

«Έχει πολύ θυμό και μανία απέναντι στο Γιούρον. Επίσης, παραλίγο να σκοράρει πριν λίγο στην καμπίνα, οπότε είναι εξίσου νευριασμένη και με αυτό».

Για το ότι ο Θίον την παράτησε και πήδηξε στην θάλασσα, η ηθοποιός είπε όπως είναι φυσικό να νοιώθει ο χαρακτήρας της προδομένος.

«Νιώθει προδομένη, αλλά νομίζω ότι τον καταλαβαίνει… Είναι δεδομένο ότι η Γιάρα αγαπάει τον αδερφό της. Είναι απίστευτα ταραγμένη διότι τώρα έχουν νικηθεί και βλέπει ότι αυτός τρομοκρατείται και δε βλέπει άλλη επιλογή απ’ το να σώσει τον εαυτό του… Νομίζω ότι κάποιοι στα social media έχουν καταλάβει τι γίνεται. Νιώθω αυτό που υποστηρίζουν , είναι αλήθεια ότι έχει μετατραυματικό στρες. Τρομάζει και δεν κάνει τίποτα για να τη βοηθήσει σ’ αυτό το σημείο». 

Η Γουίλαν είπε πως τα πράγματα θα χειροτερέψουν πολύ περισσότερο για τη Γιάρα, ειδικά τώρα που βρίσκεται στη μέγγενη του Γιούρον. «Δε φαίνεται και πολύ καλό, έτσι;» είπε «αλλά θα δούμε τι θα γίνει».

«Νομίζω ότι έχει PTSD και μετά θα νευριάσει τρομερά με τον εαυτό του. Ίσως κάνει κάτι γι’ αυτό … Ποτέ δεν ξέρεις». Υπάρχει άραγε ελπίδα για τον Θίον; Η σεζόν θα δείξει. 


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.