Ο George R.R. Martin συζητάει τις διαφορές μεταξύ του Game of Thrones και του The Winds of Winter


Την επόμενη βδομάδα, θα συζητάμε για την πρεμιέρα της 7ης σεζόν του Game of Thrones. Με μόλις λίγες μέρες μέχρι ο Jon Snow, η Daenerys Targaryen και η Cersei Lannister θα κοσμίσουν τις οθόνες μας ξανά.


Ο δημιουργός του A Song of Ice and Fire και παραγωγός του Game of Thrones, George R.R Martin έγραψε στο Not A Blog του και συζήτησε πως το -ακόμα ακυκλοφόρητο- 6ο βιβλίο της σειράς, The Winds of Winter, θα διαφέρει από την σειρά.

Ο Martin ξεκίνησε το post του- με τον τίτλο ''Binging''-με το να συζητάει πως μερικοί φαν της σειράς θα κάνουν την κάνουν ''μαραθόνιο'' μέχρι τις 16 Ιουλίου, οπότε και όλα πλην Game of Thrones θα έχουν ξεχαστεί. Διαφήμισε τις νέες σεζόν και του Fargo και του Better Call Saul, όπως και το The Last Kingdom του Netflix και το Good Girls Revolt του Amazon Prime.

Αλλά τα πυροτεχνήματα έσκασαν στα σχόλια, όταν ένας φίλος της σειράς ρώτησε αν το The Winds of Winter θα παρεκκλίνει από την σειρά. Η απάντηση του Martin:
Το WINDS θα είναι διαφορετικό με κάποιους τρόπους, αλλά θα συμβαδίσει με την σειρά με άλλους τρόπους. Αυτήν την στιγμή, υπάρχουν πιθανότατα μια ντουζίνα χαρακτήρες που είναι νεκροί στην σειρά αλλά ζωντανοί στα βιβλία, έτσι είναι απίθανο για αυτά τα 2 να μείνουν ίδια. (Επίσης, φυσικά, υπάρχουν χαρακτήρες στα βιβλία που ποτέ δεν υπήρξαν στην σειρά, όπως ο Victarion Greyjoy, ο Jon Connington, η Penny, η Arianne Martell...)


Αυτή η απάντηση συνδέεται με το πως ο Martin συνηθίζει να συζητά αυτό το θέμα-με το να λέει αυτό, γενικά μιλώντας, η σειρά είναι η σειρά και τα βιβλία είναι τα βιβλία. Είναι καλό να τον ακούς να μιλάει γι'αυτό, παρόλ'αυτά.

Στα βιβλία, χαρακτήρες σαν τον Stannis Baratheon, τον Barristan Selmy, την Margaery Tyrell, τον Hodor και τον Ramsay Bolton είναι ακόμα ζωντανοί. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε ποιοι από αυτούς τους χαρακτήρες θα ακολουθήσουν τις αντίστοιχες πορείες τους στον τάφο και στην σειρά, όταν το The Winds of Winter βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων...κάποια στιγμή.
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.