Το HBO σχολιάζει για την 8η σεζόν «Είναι ένα δυσκίνητο θηρίο»

Το δίκτυο ανησυχεί ότι 2ώρα επεισόδια θα είναι υπερβολικά.

Τα έξι σενάρια των επεισοδίων είναι έτοιμα. Ο πρόεδρος προγραμματισμού του HBO, Casey Bloys, μίλησε για την 8η σεζόν στο TCA την Τετάρτη. Η ημερομηνία της πρεμιέρας είναι ακόμη στον αέρα κι αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πρόγραμμα της παραγωγής. Θα είναι δύσκολο να το πετύχουν γιατί η 8η σεζόν είναι σαν ένα μαμούθ, ένα δυσκίνητη κτήνος.

Ο Bloys εξήγησε ότι θα είναι μια μεγάλη σεζόν και προσπαθούν να ορίσουν τον χρόνο γυρισμάτων. Η 7η σεζόν μειώθηκε στα 7 επεισόδια και παρόλα αυτά άργησε 6 μήνες από το συνηθισμένο. Η παραγωγή χρειάστηκε να μεταφερθεί στον χειμώνα του πραγματικού κόσμου καθώς ο χειμώνας έφτανε στο Γουέστερος.

Το φινάλε της 7η σεζόν θα είναι 82 λεπτά!!! και ο Bloys ρωτήθηκε για την διάρκεια της 8ης. «Πιστεύω θα είναι μεγαλύτερα… δεν είμαι σίγουρος. Δύο ώρες για κάθε επεισόδιο μοιάζει υπερβολή αλλά είναι μια υπέροχη σειρά, οπότε ποιος ξέρει;!»

Οπότε αγαπητοί φαν κρατάμε μεν μικρό καλάθι γιατί τίποτα δεν είναι σίγουρο αλλά ετοιμαζόμαστε κατά βάθος για μια σεζόν με επεισόδια μήκους ταινιών! Προς το παρόν απολαμβάνουμε την 7η.
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.