Το HBO δέχτηκε επίθεση από hackers με κίνδυνο διαρροής των εναπομείναντων επεισοδίων του Game of Thrones! Το HBO δέχτηκε επίθεση από hackers και υπάρχει πιθανότητα τα υπόλοιπα επεισόδια της 7ης σεζόν να διαρρεύσουν στο διαδίκτυο.

Το δίκτυο δημοσίευσε μια δήλωση του Entertainment Weekly επιβεβαιώνοντας ότι είχε υποστεί "ένα περιστατικό στον κυβερνοχώρο, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να κλαπούν πληροφορίες.

 "Αρχίσαμε αμέσως να διερευνούμε το περιστατικό και συνεργαζόμαστε με τις αρχές του νόμου για τον εντοπισμό των υπευθύνων. Η προστασία δεδομένων αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα στο HBO και λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την ευθύνη μας για την προστασία των δεδομένων που διαθέτουμε. "

Τι πληροφορίες κλέφτηκαν λοιπόν; Οι χάκερ ισχυρίζονται ότι έχουν 1.5 terabyte δεδομένων, αν και δεν είναι σαφές από τι αποτελείται. Οι χάκερ κυκλοφόρησαν τη δήλωσή τους μέσω ανώνυμου email που στάλθηκε στους Δημοσιογράφους:


"Γεια σε όλη την ανθρωπότητα. Η μεγαλύτερη διαρροή της εποχής στον κυβερνοχώρο μόλις συνέβει. Ποιο είναι το όνομά του? HBO και το Game of Thrones......!!!!!! Είστε τυχεροί που είστε οι πρώτοι για να δείτε και να κατεβάσετε τη διαρροή. Απολαύστε το και διαδώστε τo. Το HBO πέφτει."

Εν πάση περιπτώσει, δεν έχουν εμφανιστεί διαδικτυακά επεισόδια του Game of Thrones μέχρι στιγμής, αν και σύμφωνα με το EW, οι hackers υποσχέθηκαν ότι θα υπάρξουν περισσότερα "σύντομα".

Τα στατιστικά του Game of Thrones αυξάνονται σταθερά ακόμα και όταν η πειρατεία έχει επεκταθεί. Παρόλο αυτά φαίνεται να είναι ασφαλής η σειρά. Αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο να ακούσετε μια διαρροή αυτού του μεγέθους. Ότι κι αν συνέβη, σύντομα θα ξέρουμε περισσότερα.
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.