Το HBO δεν θα προβάλλει κανένα spinoff του Game of Thrones, αν δεν περάσει τουλάχιστον ένας χρόνος μετά την 8η σεζόν!


Το Game of Thrones Spinoff θα έρθει κάποια στιγμή.


Γνωρίζουμε ότι το HBO ανέπτυξε τουλάχιστον τέσσερις ιδέες για spinoffs, επειδή δεν έχει νόημα να αφήσει ένα franchise τόσο δημοφιλές όσο το Game of Thrones να ξεθωριάσει μετά το φινάλε.

Όλες οι ιστορίες είναι προληπτικές.
Καμία από αυτές δεν αφορά την εξέγερση του Ρόμπερτ ή τις ιστορίες του Dunk and Egg.
Ο Martin συμμετέχει άμεσα στην ανάπτυξη όλων των σειρών. Μπορεί να υπάρξει και μια πέμπτη ιστορία.

Σήμερα, το Entertainment Weekly ανέφερε κάποιες παρατηρήσεις Ο πρόεδρος του προγράμματος HBO, Casey Bloys, επιβεβαίωσε ορισμένες από αυτές τις λεπτομέρειες. Συγκεκριμένα, διευκρίνισε ότι το HBO δεν σκοπεύει να κάνει τίποτα με το Prequel του Game of Thrones μέχρι να ολοκληρωθεί η σειρά.


Η πρώτη προτεραιότητα είναι η τελευταία σεζόν του Game of Thrones. Δεν θέλω να κάνω τίποτα με ένα spin-off ή κάτι που μπορεί να μειώνει ή να αποσπά την προσοχή από αυτό. Αυτό το spin-off θα συμβεί τουλάχιστον ένα χρόνο αφού ολοκληρωθεί η σειρά. Αυτό που θέλω είναι να εστιαστεί η προσοχή όλων στην τελευταία σεζόν, η οποία νομίζω ότι πρόκειται να είναι επική και καταπληκτική.


Είναι σημαντικό ότι δεν είμαστε ακόμα 100% έτοιμοι για την τελική σεζόν. Ο Bloys αρνήθηκε να επιβεβαιώσει εάν θα προβληθεί το επόμενο έτος - το 2018 - ή το 2019, όπως έχει προταθεί, λέγοντας μόνο ότι οι παραγωγοί David Benioff και Dan Weiss επεξεργάζονται ακόμη λεπτομέρειες της παραγωγής.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.