Συγκινητικές στιγμές για Άρυα με HoT Pie και Nymeria στο 2ο επεισόδιο της 7ης σεζόν

Διπλή στιγμή για την Άρυα – διπλή χαρά για μας

Ζήσαμε δύο πολύ ωραίες σκηνές με την Άρυα στο 2ο επεισόδιο. Η πρώτη είχε να κάνει με τη συνάντηση στο πανδοχείο με τον παλιό της συνταξιδιώτη Hot Pie. Ο μικρός της φίλος που έχει γίνει μάστερ στις πίτες, την αναγνωρίζει με το αντρικό της όνομα και κάθεται μαζί της στο τραπέζι. Η Άρυα του παίρνει μια πίτα και μπύρα από το δίσκο κι ο μικρός την ενημερώνει για τον βασιλιά του Βορρά Τζόν.

Η πολυλογία του Hot Pie για το βούτυρο στις πίτες θύμισε την συνάντηση του με την Μπριεν όταν έψαχνε την Άρυα αλλά και η φράση της Άρυα ότι έχει φτιάξει πίτες, την δολοφονία και ψήσιμο των γιών Φρέυ. Εκτός αυτού η ενημέρωση για τον Τζον και το Γουίντερφελ είναι ο λόγος που η Άρυα γυρίζει σπίτι και επίσης ο λόγος για τη δεύτερη συνάντηση του επεισοδίου.

Η Άρυα βρίσκεται με τον ανταρόλυκο της Nymeria. Το GoT έφερε μια πολύαναμενόμενη ένωση για τους φαν. Από την στιγμή της πρώτης σεζόν που η Άρυα έδιωξε την Nymeria για να τη σώσει, δεν είχαμε ξαναδεί τον ανταρόλυκο κι αναρωτιόμασταν που να είναι και αν ζει, λόγω της μοίρας των υπολοίπων. Αν και η Nymeria δεν πήγε με την Άρυα όταν της το ζήτησε, μας ικανοποίηση το χαμόγελο της και η φράση «δεν είσαι εσύ» κατά τον αποχωρισμό.

Τι μας θύμισε; Την ίδια σχεδόν φράση είπε και η Άρυα στον πατέρα της πίσω στην πρώτη σεζόν, όταν της είπε πως το μέλλον της είναι να παντρευτεί με κάποιον άρχοντα. Η Άρυα μοιάζει με την Nymeria μιας και οι δύο είναι ελεύθερες. Δεν θα μπορούσε να έχει πιο ταιριαστό ανταρόλυκο. Παρόλο που μας λείπει να μην τις βλέπουμε μαζί , είναι ευχάριστο να ξέρουμε πως η Nymeria βρίσκεται κάπου ζωντανή με την αγέλη της ενώ η Άρυα επιστρέφει στο σπίτι και στην δική της. 

Ευχόμαστε να μην είναι η τελευταία τους συνάντηση και να δούμε την Nymeria και την αγέλη της πριν τον Μεγάλο Πόλεμο.
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.