Ο Isaac Hempstead Wright χαρακτηρίζει μια πιθανή επανένωση των Stark ως ''γλυκόπικρη''


 Θα δούμε τους πολύτιμους μας Starks να επανενώνονται; Ο Bran μπορεί να είναι στο δρόμο για το Winterfell, καθώς και η Arya πηγαίνει προς εκεί.


Ο Robb και ο Rickon είναι αρκετά απασχολημένοι...να είναι νεκροί. Ποια είναι η πιθανότητα λοιπόν για να δούμε να γίνεται πραγματικότητα αυτό το φανταστικό σενάριο; Σε μια νέα συνέντευξη, ο Isaac Hempstead Wright μιλάει για την πιθανότητα... αλλά προειδοποιεί πως μπορεί να μην είναι η ευτυχισμένη επανένωση των ονείρων μας.

Ο Isaac δεν ήταν τόσο ομιλιτικός στην συνέντευξη του στο TV Guide όσο σε προηγούμενες αλλά ακόμη κι'έτσι μας έδωσε τις σκέψεις του για το πως θα έμοιαζε μια πιθανή επανένωση:

Νομίζω αν ήταν ποτέ να ξανασυναντηθούν κάποια στιγμή, θα ήταν γλυκόπικρο. Ήταν μακριά για τόσο πολύ καιρό και είναι όλοι τόσο διαφορετικοί άνθρωποι. Ο Bran είναι σαν ένας μάγος-δέντρο, η Arya δολοφόνος, η Sansa είναι πολύ ύπουλη πολιτικά πλέον. Δεν ξέρω αν κάποιος απ'αυτούς θα ξανασυνδέονταν με τον τρόπο που το έκαναν παλιά.

Δεν έχει άδικο, αλλά είναι μια στενάχωρη ιδέα. Να βλέπεις την Sansa και τον Jon μαζί στην 6η σεζόν ήταν συγκινητικό, αλλά οι πολύ διαφορετικές τους εμπειρίες τους καλούπωσαν σε εντελώς (χα!) διαφορετικούς ανθρώπους, και έτσι τώρα συγκρούονται για τον τρόπο που τα πράγματα πρέπει να γίνουν. Πως θα αντιδρούσε ο Jon αν έβλεπε ότι η αγαπημένη μικρή του αδελφή Arya μετατράπηκε σε δολοφόνο; Πως θα αντιδρούσαν με την αποστασιοποίηση του Bran από τις ξεχωριστές ανθρώπινες ασχολίες; Θα έβρισκαν η Arya και η Sansa κοινό έδαφος σαν ενήλικες ή οι εμπειρίες τους θα ενίσχυαν την κόντρα τους;

Όποιο κι'αν είναι το αποτέλεσμα αυτού του ανταγωνισμού, όλοι μας θέλουμε να δούμε όλους τους Starks ξανά μαζί. Ο Isaac Hempstead Wright τυχαίνει να συμφωνεί:
Δεν ξέρω, θα ήθελα να το δω αυτό μια μέρα.
Είμαστε σίγουροι πως θα ήθελες, Isaac.
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.