Συνέντευξη Jeremy Podeswa για κομμένη σκηνή Μπριεν – Τόρμουντ

Ο σκηνοθέτης Jeremey Podeswa μίλησε στο Insider για την κομμένη σκηνή των Μπριεν και Τόρμουντ.

Οι Μπριεν και Τόρμουντ αποτελούν αγαπημένο ντουέτο του GoT. Από την πρώτη στιγμή ο Τόρμουντ εντυπωσιάστηκε από την ψηλή Μπριεν, όταν την αντίκρισε να μπαίνει στο Μαύρο Κάστρο. Από εκείνο το πλάνο και μετά λαχταρούμε να τους δούμε μαζί στην οθόνη ακόμη κι αν η Μπριεν δεν ανταποκρίνεται στον ερωτά του.

Στο πρώτο επεισόδιο της σεζόν, όταν η Σάνσα και ο Μικροδάχτυλος κοιτούν στο προαύλιο, βλέπουμε Μπριεν και Τόρμουντ να συζητούν. Αν και δεν ακούμε την συζήτηση η Μπριεν κουνά το κεφάλι και φεύγει αηδιασμένη. Ο σκηνοθέτης αποκάλυψε ότι ο Τόρμουντ λέει κάτι στην Μπριεν για τη σχέση του με την Sheila την αρκούδα. Ο διάλογος υπήρχε στο σενάριο αλλά δεν θα περνούσε στην οθόνη.

Πίσω στην τέταρτη σεζόν, ο Τόρμουντ με Ίνγκριντ και άλλους Άγριους κάθονται γύρω από μια φωτιά και ξεκινά να λέει μια ερωτική ιστορία για την βραδιά του με την Sheila. Η Ίνγκριντ τον διακόπτει λέγοντας του ότι αποκλείεται να κοιμήθηκε με μια αρκούδα. Στα βιβλία ο Τόρμουντ λέει την ιστορία στον Τζον.

Ο Podeswa είπε στην συνέντευξη ότι τα γυρίσματα με αυτούς τους δύο ήταν διασκεδαστικά. Και οι δύο τους περνούν καλά στα γυρίσματα και έχουν πολύ καλή χημεία. Φυσικά ο σκηνοθέτης αλλά και όλοι στο GoT ξέρουν πόσο οι φαν διασκεδάζουν με το ντουέτο.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kristofer Hivju (@khivju) στις

Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.