Η Jessica Henwick (Nymeria Sand) αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τη ναυμαχία του Game of Thrones!


Στο 2ο επεισόδιο του Game of Thrones είδαμε την πρώτη μάχη της 7ης σεζόν.

Ο στόλος του Euron Greyjoy διέλυσε τον στόλο της Yara. Οι αιτίες ήταν αναμενόμενες και η Henwick μίλησε στο Entertainment Weekly για την συγκεκριμένη ναυμαχία. "Ήμουν στη Νέα Υόρκη γυρίζοντας το Iron Fist και είχα μια κλήση από τους παραγωγούς David Benioff και D.B. Weiss", είπε. "Μόλις ακούσετε ότι περισσότεροι από ένας από αυτούς είναι στην κλήση, ξέρετε τι σημαίνει αυτό. Εάν είναι μόνο ένας, ίσως μιλούν για την ιστορία. Αλλά αν είναι και οι δύο τότε ξέρετε. "

Την σεζόν εκείνη, η Henwick ήταν απασχολημένη με την ταινία Iron Fist και δεν ήταν σίγουρη αν θα μπορούσε να έχει χρόνο για το Game of Thrones, αλλά οι Beinoff και Weiss επέμεναν ότι η Henwick έπρεπε να επιστρέψει στην 7η σεζόν, καθώς ήθελαν να κλείσουν το χαρακτήρα της. Ευτυχώς, η Henwick ήταν σε θέση να εξασφαλίσει μια άδεια δύο εβδομάδων από το Iron Fist για να γυρίσει τη σκηνή του θανάτου της Nymeria. "Το σχέδιο ήταν να έχει μια πιο εξελιγμένη ιστορία", είπε. Αλλά λόγω του περιορισμένου της χρόνου η ιστορία άλλαξε.

Η Henwick αποκάλυψε ότι, αρχικά, οι παραγωγοί δεν ήσαν σίγουροι αν θα είχαν στη διάθεσή τους τη Nymeria. "Προφανώς, είμαι πολύ τυχερή που η Nymeria κατέληξε να είναι αυτή που επέλεξαν", δήλωσε η Henwick.


Όσο για την ίδια τη μάχη, η Henwick εντυπωσιάστηκε από τη βιαιότητα της.

"Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι είναι βάναυση. Είναι δύσκολο να διαβάζεις αυτές τις σκηνές όπου οι χαρακτήρες που αγαπάς πεθαίνει. Και στην περίπτωσή μας, είναι από έναν τρελό. Ήξερα ότι θα ήταν πολύ έντονη και πολύ φυσική. Ήμουν ενθουσιασμένη με την όλη σκηνή της ναυμαχίας."

Η Henwick ανέφερε ότι η σκηνή ήταν "εξαντλητική". "Προφανώς, ήταν μια από τις σπάνιες στιγμές που η δράση στο σετ ήταν πιο έντονη από ό, τι φαίνεται στην τηλεόραση. Για το λόγο αυτό, το κοινό δεν μπορεί να αισθανθεί τη θερμότητα στο πρόσωπό μας από τα πυροτεχνήματα που πηγαίνουν από δω και από εκεί, ή ο ιδρώτας που στάζει από τα πρόσωπά μας. Φυσούσαν καίγοντας κάρβουνα επάνω μας."

Η Henwick περιέγραψε προβλήματα με την τελευταία της σκηνή, όταν η Nymeria κρεμάστηκε από το μαστίγιο της από την πλώρη ενός πλοίου. "Την τελευταία μου μέρα στο σετ, ήταν στο Μπέλφαστ και με τοποθέτησαν σε ένα ανυψωτήρα και με έβαλαν εκεί για την τελευταία σκηνή."Παραδοσιακά, οι ηθοποιοί παίρνουν κάτι ως "δώρο" την τελευταία ημέρα τους στην παραγωγή, και η Henwick προτίμησε να κρατήσει απλά το μαστίγιο της από την 5η σεζόν.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.