Ο John Bradley συζητά για τη χειρουργική σκηνή του Jorah και τη νέα στάση του Sam


Στο "Stormborn", ο Samwell Tarly αψήφησε τους ανώτερους του, και δοκίμασε πόσοι φαν θα μπορούσαν να κάθονται να βλέπουν τη σάπια σάρκα του Jorah Mormont να αφαιρείται από το σώμα του.

Μιλώντας στον ρεπόρτερ του Χόλιγουντ, ο ηθοποιός John Bradley αποκάλυψε ότι δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένος με το πώς γυρίστηκε η σκηνή.

"Ήμουν πολύ, πολύ χαρούμενος", είπε όταν διάβασε για πρώτη φορά τη σκηνή. "Ήξερα ότι θα ήταν μια άλλη αξέχαστη και σπλαχνική στιγμή, κάτι που θα επηρεάσει συναισθηματικά τους ανθρώπους.

"Ήμουν ευτυχής να συμμετάσχω σε κάτι που ήταν απαραίτητο όχι μόνο για την πλοκή μου, αλλά και για την ιστορία του Jorah και πώς επηρεάζει την ιστορία της Daenerys. Ήταν ωραίο να αισθάνεσαι σαν μέρος αυτού, του ευρύτερου τοπίου και της ιστορίας. "

"Ήμουν πολύ χαρούμενος και για τον Sam. Παίρνει τα πράγματα στα χέρια του. Είναι γενναίος. Αυτός αψηφεί τα πάντα. Το μοντάζ που είδατε μαζί του στο πρώτο επεισόδιο ήταν πολύ λυπηρό, γιατί αισθάνεται σαν να χάνει χρόνο και δεν είναι καλός και αισθάνεται σαν να προδίδει την υπόσχεσή του στον Jon. Δεν κάνει κάτι θετικό. Έπειτα, είχε τη στιγμή εκείνης της περιπέτειας στο τέλος του πρώτου επεισοδίου και τώρα έχει μια άλλη στιγμή εδώ, όπου μπορεί να σώσει τη ζωή κάποιου."

Ο Sam έδειξε και την πεποίθησή του, όταν μπήκε στο περιορισμένο τμήμα της βιβλιοθήκης της Citadel για να βρει πληροφορίες για το Dragonglass. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι ο Sam της 1ης σεζόν είναι τόσο αλαζονικός, αλλά ο Sam της 7ης σεζόν είναι μια διαφορετική ιστορία.


Αλλά τι υπάρχει πίσω από αυτή την αλλαγή; Σύμφωνα με τον Bradley, μερικά από αυτά μπορούν να παρατηρηθούν στη σκηνή στο Χόρν Χολ, στην 6η σεζόν, όταν ο Sam αψήφησε τον πατέρα του και έκλεψε το Heartsbane, το προγονικό Valyrian σπαθί της οικογένειας Tarly.

"Υπάρχει μια αίσθηση επιχειρηματικής ολοκλήρωσης για τον Sam", είπε ο Bradley. "Έπρεπε να πάει στο σπίτι και να συγκριθεί με τον πρώην εαυτό του για να εκτιμήσει πόσο έχει αλλάξει. Η απόκτηση του ξίφους ήταν η απόλυτη ικανοποίηση γι 'αυτόν. Τώρα αισθάνεται άξιος να είναι επικεφαλής αυτής της οικογένειας και να κατέχει το σπαθί, ακόμα κι αν κανένας άλλος δεν συμφωνεί. Είναι μια εξαιρετική στιγμή αυτοπεποίθησης και αυτοδιάθεσης".

"Δεν νομίζω ότι νοιάζεται πια. Έχει αυτή την ευκαιρία να βρεθεί στην Ακρόπολη και να κάνει αυτό το θαυμάσιο έργο. Ήταν σε θέση να ξεκαθαρίσει όλες αυτές τις συναισθηματικές σκέψεις. Μπορείτε να το δείτε ακόμη και με τον τρόπο που περπατάει τώρα. Δεν περιστρέφεται πια. Έχει έναν σκοπό."

Ο John Bradley είπε ότι ο Sam δεν είναι πλέον πρόθυμος να παραιτηθεί από τη ζωή. Παίρνει τον έλεγχο και κάνει σωστά πράγματα που θα βοηθήσουν. "Μου αρέσει αυτή η πρόοδος γι 'αυτόν αυτή τη σεζόν", είπε ο ηθοποιός.

Είδαμε την αίσθηση του σκοπού όταν ο Sam ανέλαβε την κατάσταση. "Λέει στον Ser Jorah τι να κάνει. "Πιείτε αυτό, δαγκώστε το, βγάλτε το πουκάμισό σας." Και φυσικά, ο Sam φρόντισε προσεκτικά τον Jorah επειδή αισθάνεται ότι χρωστάει κάτι στον κύριο Mormont, τον πατέρα του Jorah."Όσο για την πραγματική παραγωγή της σκηνής, ήταν αναμφίβολα έντονη. Όπως θα μπορούσατε να φανταστείτε, χρειάστηκαν κάποιες ενέργειες για να καλυφθεί ο ηθοποιός Iain Glen με όλη αυτή την οστρακιά. Ο ηθοποιός έπρεπε να σηκωθεί στις 3:00 π.μ. την ημέρα του γυρίσματος και να περάσει ώρες σε μια καρέκλα κάνοντας μακιγιάζ. "Όταν απολέσαμε τμήματα από αυτό, ουσιαστικά αφαίρεσα το πλαστικό λατέξ από το πραγματικό σώμα του Iain", είπε ο Bradley.

"Ήταν το ίδιο με ένα προσθετικό. Ήταν μια πολύ, πολύ μεγάλη τεχνική δουλειά για το τμήμα προσθετικής. Υπήρχαν περίπου πέντε ή έξι τύποι εκείνη την ημέρα που δεν μπορείτε να δείτε, αλλά ήταν ακριβώς πίσω από την κάμερα, εκεί με αντλίες και κουβάδες πύου. "

Πραγματοποιήθηκε ένα δύσκολο γύρισμα με απόλυτη επιτυχία.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.