Η Maisie Williams και ο συγγραφέας Bryan Cogman συζητούν για την πολυαναμενόμενη επανένωση!


Μια από τις πιο οδυνηρές στιγμές από το δεύτερο επεισόδιο του Game of Thrones είναι όταν η Arya Stark, συνάντησε την αγαπημένη της ανταρόλυκο Nymeria.


Στο "Stormborn", το νέο επεισόδιο της σειράς, η Arya επανενώθηκε με τη Nymeria μετά από πέντε σεζόν. "Από τότε που η σειρά άφησε τη Nymeria, αναρωτιόμουν αν θα την ξαναδώ" δήλωσε η Maisie Williams στο Entertainment Weekly.

"Η Nymeria δημιούργησε το δικό της κόσμο και δεν είναι έτοιμη να είναι ξανά κατοικίδιο της Arya. Το να είσαι κατοικίδιο ζώο κάποιου θα αντιστρέψει ό, τι έχει μάθει. Γι 'αυτό και επιλέγουν τους ξεχωριστούς τρόπους."


Όπως επισημαίνει το EW, η σειρά δεν δείχνει τους ανταρόλυκους πολύ συχνά, γιατί είναι δύσκολο να αποδοθούν πειστικά συν ότι η παραγωγή πρέπει να δαπανήσει περισσότερους πόρους για να τους κάνει ρεαλιστικούς. Ο συγγραφέας Bryan Cogman λέει ότι η Arya και η Nymeria μπορεί να έχουν φτάσει σε σημείο μη επιστροφής στη σχέση τους. "Από τότε που είδαμε την τελευταία φορά την Arya και την Nymeria αλλάξανε πολλά πράγματα". 

Η Arya και η Nymeria δεν έχουν τη σύνδεση που είχαν πάντα. Στο τέλος, είναι και οι δύο μοναχικοί λύκοι. Δεν μπορούν να επιστρέψουν στην παλιά ζωή.

Οι άνθρωποι μεγαλώνουν το ίδιο ισχύει και για τους ανταρόλυκους. Είναι γλυκόπικρη, αλλά είναι επίσης ένα από τα πράγματα που έκαναν τη σκηνή τόσο έντονη. Και όπως προτείνει ο Cogman, θα μπορούσε να έχει συνέπειες για την Arya. Αυτή, η Sansa, ο Bran και ο Jon Snow είχαν όλοι πολύ διαφορετικές εμπειρίες από τότε που ήταν όλα παιδιά μαζί στο Winterfell. Ακόμη και αν συναντηθούν, όλοι μαζί ως οικογένεια μπορούν να γίνουν όπως ήταν πριν;
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.