Η Missandei και ο Grey Worm θα "αντιμετωπίσουν τα συναισθήματά τους" στην 7η σεζόν του Game of Thrones!


Το Game of Thrones είναι διάσημο για να φέρει το θάνατο και την απελπισία, αλλά μπορεί να φέρει και μια ακτίνα ελπίδας με την ευκαιρία.

Εν προκειμένω: η σχέση μεταξύ Missandei και Grey Worm, δύο από τους κορυφαίους συμβούλους της Daenerys, αναπτύσσεται ήσυχα εδώ και κάποιες σεζόν και έχει έναν αέρα αθωότητας ασυνήθιστο για τη σειρά.

Η Missandei και ο Gray Worm έχουν πολλά κοινά. Είναι και οι δύο πρώην δούλοι, και πέρασαν δύσκολη παιδική ηλικία. Ήταν και οι δύο απελευθερωμένοι από τη Μητέρα των Δράκων και αισθάνονται μια μεγάλη αίσθηση πίστης προς αυτήν. Αλλά ενώ είναι προφανώς ελκυστικοί ο ένας στον άλλο, είχαν πρόβλημα να κάνουν το επόμενο βήμα, και όχι μόνο επειδή ο Gray Worm, είναι ευνούχος. "Όλα αυτά τους κρατούν στο καθήκον τους και δεν πραγματοποιούν το επόμενο βήμα", δήλωσε η Emmanuel  στο Entertainment Weekly. "

Όμως, σε περιόδους όπως αυτήν δεν είναι εγγυημένο ότι θα βλέπουν και πάλι ο ένας τον άλλον, όπου θα μπορούσε να σκοτωθούν και ίσως να είναι πια αργά...ποιος ξέρει...πρέπει να αντιμετωπίσουν τα συναισθήματα τους ο ένας για τον άλλο".

Φέτος μοιάζει ότι οι δύο τους θα έχουν το κάτι παραπάνω στην σχέση τους.

Μιλώντας για την 7η σεζόν γενικότερα, η Emmanuel  δήλωσε ότι, φέτος, η παραγωγή ξεπέρασε τον εαυτό της.

"Είναι το ίδιο πράγμα κάθε σεζόν: δεν νομίζω ότι οι παραγωγοί David Benioff και Dan Weiss μπορούν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους, και τότε το κάνουν. Και ο ρόλος που παίζει η Missandei γίνεται όλο και πιο σημαντικός, επειδή αντιμετωπίζει τον πόλεμο και τον πιθανό θάνατο. Οι διαταραχές δεν είναι πραγματικά ευπρόσδεκτες, αν και η Missandei έχει μερικές δικές της."


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.