Νέος διαγωνισμός με δώρο Monopoly Game of Thrones!!!(CLOSED)


Νέος διαγωνισμός από το Game of Thrones GR Fans και το Creative Studio με δώρο μία Monopoly Game of Thrones!

Θέλοντας να ευχαριστήσουμε τα αγαπημένα μας Αρχοντόπουλα για την υποστήριξη που μας δείχνετε από τα πρώτα μας κιόλας βήματα, σε συνεργασία με το Creative Studio που προσφέρει και το δώρο, χαρίζουμε σε έναν τυχερό μία Monopoly Game of Thrones (Ελληνική Έκδοση).Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό :


ΒΗΜΑ 1ο: Πατάτε LIKE στην σελίδα του Game Of Thrones GR Fans και Creative Studio στο facebook.

ΒΗΜΑ 2ο: Αφήνετε σχόλιο στην φωτογραφία του διαγωνισμού με μία ευχή σας. Πατήστε εδώ

ΒΗΜΑ 3ο: Κοινοποιείτε την φωτογραφία του διαγωνισμού. Πατήστε εδώ

ΒΗΜΑ 4ο (Προαιρετικό): Σε περίπτωση που θέλετε να έχετε δύο έξτρα συμμετοχές, θα πρέπει να κάνετε subscribe στο Youtube κανάλι του Game Of Thrones GR Fans και στο Youtube κανάλι του Creative Studio.


ΔΩΡΟ:
Monopoly Game of Thrones


Η κλασσική MONOPOLY τώρα διαθέσιμη και για τους fans του Game of Thrones σε ειδική Ελληνική έκδοση. Αγοράστε, πουλήστε γη, και ανεβείτε στην εξουσία για να κερδίσετε τον Σιδερένιο Θρόνο. Το Game of Thrones Monopoly διαθέτει στοιχειά από τη σειρά όπως το Μαύρο Κάστρο, το Winterfell, το Kings Landing και τον Σιδερένιο θρόνο! Κι όχι μόνο αυτά αλλά και μάρκες με αυγά δράκων, το κοράκι με τα τρία μάτια, ανταρόλυκους, White Walker και πολλά άλλα.


Οι υποβολές των συμμετοχών ξεκινούν από σήμερα (23/07/2017) και θα διαρκέσουν 15 ημέρες. Η κλήρωση θα γίνει με την βοήθεια του Random Name Picker στις 08/08/2017. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 09/08/2017 μέσω της ιστοσελίδας μας.


Προσφορά Δώρου

Το Creative Studio αποτελείται από επαγγελματίες εξειδικευμένους στον τομέα του διαδικτύου, του digital marketing, των γραφικών τεχνών και των multimedia και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την κατασκευή, φιλοξενία, προώθηση και διαχείριση ιστοσελίδων, επιχειρήσεων, ξενοδοχείων και e-shop.

Για όσο θα διαρκέσει ο διαγωνισμός, σας προσφέρει δωρεάν πακέτο φιλοξενίας για ένα χρόνο με κάθε νέα κατασκευή ιστοσελίδας! 

Μεταβείτε εδώ και δείτε τις υπηρεσίες και τα πακέτα που προσφέρει το Creative Studio για εσάς.


Ευχαριστούμε πολύ το Creative Studio για την προσφορά του δώρου!


Καλή επιτυχία σε όλα τα Αρχοντόπουλα!!!


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.