Ο Nikolaj Coster-Waldau προβλέπει ''πολλούς θανάτους'' στην 7η και 8η σεζόν του Game of Thrones


Ο Nikolaj Coster-Waldau πρόσφατα μίλησε στο GQ για να δώσει κάποια 'απαλά' στοιχεία για το τι έρχεται στο Game of Thrones και να κάνει σαρκαστικά σχόλια για το πως ο Jaime Lannister συμπεριφέρεται σε ραντεβού.


Ας αρχίσουμε από τα ενδιαφέροντα στοιχεία. Μπορεί να μην είναι κάτι που ακούμε πρώτη φορά, αλλά ο Coster-Waldau προβλέπει οτι οι τελευταίες 2 σεζόν της σειράς θα ''τελειώσουν με πολύ θάνατο, είμαι αρκετά σίγουρος γι'αυτό.''

Περιμέναμε να πεθάνει εδώ και αρκετές σεζόν. Είμαστε λίγο έκπληκτοι που στο τέλος κάθε πεισοδίου είναι ζωντανός.

Όσον αφορά για το πως θα ήθελε να πεθάνει ο χαρακτήρας του; Δύο λέξεις: ''Jaime μπαρμπεκιου.'' Αμφιβάλλουμε για το αν ο Jaime θα γίνει 'τηγανιτός' αυτήν την χρονιά, αλλά αυτο το στιγμιότυπο εκείνου να καβαλάει προς το πεδίο της φωτιάς στο 2ο trailer για την 7η σεζόν, σίγουρα δίνει πιθανότητες.


Αλλά το βασικό εδώ είναι αυτό το αστείο και μικρό βίντεο όπου ο αξιόπιστος διασκεδαστικός ηθοποιός αποκαλύπτει κάποιες προσωπικές πληροφορίες για τον αγαπημένο όλων λάτρη της αιμομιξίας. Ποια είναι η ενδυμασία του όταν δεν είναι στο καθήκον; ''Του αρέσει απλά να είναι γυμνός.'' Πως κερδίζει μια γυναίκα την προσοχή του Jaime; ''Θα πρέπει να είσαι η αδερφή του.'' Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνει ο Jaime το πρωί; ''Χαϊδεύει και γυαλίζει το κομμένο του χέρι.'' Χυδαίο!


Κάποια άλλα στοιχεία;
Ο Coster-Waldau προσέγγισε την αντιπαράθεση που ξέσπασε μετά την σκηνή στην 4η σεζόν, που ο Jaime και η Cersei έκαναν sex δίπλα στη σορό του γιου τους Joffrey. '' Έγινε μεγάλη αναταραχή,'' είπε, καταλαβαίνοντας το προφανές. ''Αυτές οι συζητήσεις, ζουν τις δικές τους ζωές.'' Ο Coster-Waldau απολαμβάνει για να γεμίζει το κανονικό του χέρι ''όπου μπορώ να το κρύψω'' όταν βάζει το προσθετικό του στο χέρι. Όλη αυτή η συνέντευξη φαίνεται βρώμικη, έτσι;

Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.