Ο Pilou Asbæk μιλάει για το πως είναι να υποδύεται έναν ''ηλίθιο κόπανο'' όπως ο Euron Greyjoy


Ο Pilou Asbæk τράβηξε τα βλέμματα στην πρεμιέρα του Game of Thrones ως ένας -γεμάτος μαγκιά-πειρατής με το όνομα Euron Greyjoy, που μέσα στο Red Keep ζήτησε το χέρι της Cersei Lannister ενώ ο αδερφός-εραστής της στεκόταν ακριβώς εκεί. Ο παραγωγός Dan Weiss λέει στο Entertainment Weekly πως αυτή η ψευτοπαλικαριά ήταν που έψαχνε η σειρά και διάλεξαν τον Asbæk.

Ξέραμε ότι είχαμε ένα πρωταγωνιστή με την αίσθηση του ξεχωριστού και δεν είχαμε κάποιον με μια μάγκικη rock star συμπεριφορά, που να μην νοιάζεται για τίποτα. Το να έχεις κάποιον να σέρνεται αργά-αργά με μαγκιά και ένα υφάκι που ο Euron έχει, έχει πολύ πλάκα και δημιουργεί ατμόσφαιρα στο δωμάτιο. Δεν υπάρχουν πολύ άνθρωποι που μπορούν να το κάνουν πειστικά και ευτυχώς έχουμε έναν.
Ο Asbæk, που ακούγεται σαν να δίνει μια αστεία συνέντευξη, πήρε θέση, περιγράφοντας τον Euron σαν ''joker τύπο''.
Δεν παίρνει κανέναν πραγματικά στα σοβαρά, ούτε καν τον εαυτό του. Έχουμε έναν χαρακτήρα στα βιβλία που πρέπει να του ''δώσουμε ζωή'' και μία προσωπικότητα . Έτσι, ενώ στα βιβλία είναι σαν δαίμονας, εδώ απολαμβάνει πολύ περισσότερο τον εαυτό του, τον αγαπάει και τον θαυμάζει. Εξάλλου οι μεγαλύτεροι ψυχοπαθείς  που έχω συναντήσει στην ζωή μου είναι χαμογελαστοί και με καλούς τρόπους, ενώ είναι τα μεγαλύτερα τομάρια στον κόσμο. Έχει πλάκα να υποδύεσαι έναν χαρακτήρα που έχει πλάκα.
Την ίδια στιγμή, περιγράφει τον Euron ως άμορφο, έναν τύπο που προσαρμόζετε σε όποια κατάσταση βρίσκεται.

Ο τύπος που συναντήσατε στην γέφυρα δεν είναι ο τύπος του Kingsmot, και δεν είναι ο τύπος που βλέπετε με την Cersei και δεν είναι ο τύπος που βλέπεται στο πλοίο.

Είναι διαφορετικός με κάθε άνθρωπο. Αυτή την σεζόν είναι πιο ελκυστικός. Ενδιαφέρεται περισσότερο για τον εαυτό του. Είναι ένας τόσο ηλίθιος κόπανος, ένα απίστευτα εγωιστικό παιδί.


Θα καταφέρει ο Asbæk να δημιουργήσει έναν χαρακτήρα με συνοχή, από έναν τύπο που αλλάζει όλη την ώρα; Μέχρι τώρα, όλα φαίνονται να ταιριάζουν, αλλά θα δούμε πως θα εξελιχθούν στο υπόλοιπο της 7ης σεζόν.

Εντωμεταξύ, μερικοί φαν συγκρίνουν τον Euron-τον νέο ψυχοπαθή της σειράς- με τους προηγούμενους ψυχοπαθείς στην σειρά, όπως ο Joffrey Baratheon και ο Ramsay Bolton.

Ο Ramsay ήταν ο νέος Joffrey.Νομίζω πως ο Ramsay ήταν εξαιρετικός χαρακτήρας και υποδύθηκε από έναν τέλειο ηθοποιό. Αλλά για μένα, ο Ramsay είναι 100% κακός. Νομίζω πως ο Euron δεν είναι, κάτι που κάνει τα πράγματα λίγο πιο μπερδεμένα μ'αυτόν. Είμαι περισσότερα σαν χούλιγκαν.

Είμαστε περίεργοι να δούμε ποια μέρη του Euron δεν είναι 100% κακά. Κάτω απ'όλα αυτά, πιθανότατα απλά θέλει να αγαπηθεί.

Αλλά αυτή τη στιγμή, θέλει τον περισσότερο τον Iron Throne, και θέλει να χρησιμοποιήσει την Cersei για να το κάνει.

Η Cersei πούλησε την ψυχή της πολλά φεγγάρια πριν.Ίσως γι'αυτό να την θέλει ο Euron. Πιστεύω πως την θεωρεί μια άξια σύζυγο. Ο Euron δεν είναι ένας Lannister, είναι ένας Σιδερογέννητος, ενώ εκείνη είναι κάτι καλύτερο.
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.