Συνεντεύξεις Pilou Asbæk: Ο Γιούρον ξέρει ότι θα πεθάνει

Ο ηθοποιός Pilou Asbæk έδωσε μια καλή εκκίνηση στον Γιούρον της νέας σεζόν και φρόντισε να μιλήσει για το χαρακτήρα σε διάφορα μέσα.

Στο The Hollywood Reporter μίλησε για τις διαφορές του Γιούρον που βλέπουμε στη σειρά με αυτού που ξέρουμε από τα βιβλία. Ο ηθοποιός αναφέρει πως είναι δύσκολο να πετύχει απόδοση ίδια με την φαντασία των αναγνωστών και δεν πιστεύει να ικανοποιήσει ποτέ απόλυτα τους φαν των βιβλίων. Προσπάθησε όμως να δώσει όσο καλύτερα μπορούσε τις διαφορετικές πλευρές του χαρακτήρα στην 7η σεζόν. Στο TIME ανέφερε την δυσκολία που είχε ο χαρακτήρας. Το διασκέδασε στην 6η σεζόν αλλά φέτος ενεπλάκη περισσότερο, ακόμη και με την γκαρνταρόμπα. Ζήτησε από τους παραγωγούς να αναδημιουργήσουν τον χαρακτήρα για τη νέα σεζόν, να γίνει πιο «rock and roll» σαν σούπερσταρ.

«Ήθελα να έχω αυτόν τον περίεργο τύπο που ταξιδεύει στον κόσμο κι έχει αυτή την ενέργεια που λέει -δεν δίνω δεκάρα».

Γι αυτόν ο Γιούρον είναι ένας ψυχοπαθής που μπορεί να προσαρμόσει τον εαυτό του ώστε να ταιριάξει σε κάθε περίπτωση.

«Ο Γιούρον στο πλοίο είναι πολύ διαφορετικός από τον Γιούρον στην αίθουσα του Θρόνου. Και ο Γιούρον στην Αίθουσα του Θρόνου θα είναι πολύ διαφορετικός από τον Γιούρον που θα δείτε στην υπόλοιπη σεζόν….. Στο GoT έχουν υπάρξει φοβεροί κακοί: Τζόφρυ, Ράμσεϊ, για να ονομάσω μερικούς. Ήταν ο ορισμός του κακού. Λάτρεψα το πώς δημιούργησαν τους χαρακτήρες. Δεν μπορώ να κάνω το ίδιο. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο. Ήθελα να δημιουργήσω έναν τύπο που θα σε καλούσε για ποτό, θα κοιμόταν με τη γυναίκα σου και θα σε χαστούκιζε μετά. Και ίσως να μην σε χαστούκιζε, πιθανόν να σε σκότωνε. … Είναι στο DNA και στη φύση του». 

Ο θάνατος είναι κάτι που περιμένει ο Γιούρον, σύμφωνα με τη γνώμη του Asbæk.

«Ξέρει πως θα πεθάνει κάποια στιγμή και αν με ρωτάτε θα είναι θεαματικό. Το ελπίζω… Προς το παρόν το διασκεδάζει».

Και δεν είναι ο μόνος. Ο ηθοποιός είπε ότι στην ναυμαχία το χαιρόταν τόσο πολύ που του ζήτησαν να το μετριάσει. Το γέλιο μετά το σάλτο του Θίον στο νερό ήταν δική του προσθήκη. Ρώτησε τον σκηνοθέτη αν θα μπορούσε επίσης να φιλήσει την Γιάρα ή να της γλύψει το πρόσωπο αλλά του είπαν πως κάτι τέτοιο θα το παρατραβούσε. Το Variety ρώτησε τον Asbæk τι έπεται για τον Γιούρον και ο ίδιος απάντησε παγκόσμια κυριαρχία.

«Τι μένει στον Γιούρον; Να χαρεί τη ζωή. Ας δούμε τι δώρο θα δώσει στη Σέρσεϊ. Κι ας δούμε ποια η απάντηση της».


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.