Ελληνικό promo για την 7η σεζόν του Game of Thrones περιλαμβάνει νέο υλικό!


Τις τελευταίες ώρες όλοι οι φανς του Game of Thrones ασχολούνται με την Ελλάδα καθώς είχαμε ένα αποκλειστικό νέο τρέιλερ από τη Nova.
Μια εβδομάδα πριν την μεγάλη πρεμιέρα με την ανυπομονησία να χτυπά κόκκινο, κάθε νέο υλικό δημιουργεί ενθουσιασμό. Έχουμε ήδη παρακολουθήσει 2 trailers για την 7η σεζόν του Game of Thrones, αλλά υπάρχει και νέο υλικό που έρχεται. Νέες σκηνές εμφανίστηκαν στο πρόσφατο ελληνικό promo για την νέα σεζόν. Παρακολουθήστε το παρακάτω:Οι περισσότερες σκηνές είναι από τα 2 πρώτα trailers, αλλά υπάρχει άφθονο νέο υλικό εκεί, ξεκινώντας με περισσότερη ομιλία από τον Jon, αυτή που ακούσαμε στο 2ο trailer.''Για αιώνες οι οικογένειες μας πολεμούσαν μαζί,'' τον ακούσαμε να λέει τότε. ''Ενάντια στον κοινό τους εχθρό. Παρά τις διαφορές τους. Μαζί. Πρέπει να κάνουμε το ίδιο αν είναι να επιβιώσουμε. Επειδή ο εχθρός είναι αληθινός. Πάντα ήταν αληθινός.'' Σε αυτό το promo, προσθέτει ''Παρά τις καχυποψίες τους'' μετά το ''Παρά τις διαφορές τους.'' Ακόμα δεν ξέρουμε για ποιους μιλάει.

Το πρώτο στιγμιότυπο μας δείχνει την Daenerys και την συνοδεία της να μπαίνουν στο Dragonstone που μοιάζει να είναι η αρχή της σκηνής που έχουμε ήδη δει από το προηγούμενο τρέιλερ με την Daenerys να ρίχνει τα λάβαρα του Stanis. Άρα εδώ έχουμε πιο ολοκληρωμένη την σκηνή από την είσοδο της για πρώτη φορά στο κάστρο του Dragonstone?Αμέσως μετά μεταφερόμαστε στον Βορρά όπου βλέπουμε ξανά τον μοναχικό καβαλάρη Jon να φεύγει από κάτι επικίνδυνο. Η επόμενη σκηνή είναι επίσης από το προηγούμενο τρέιλερ και μας δείχνει τον κύκλο των πολεμιστών  της ομάδας του Jon και λόγω της καλύτερης ποιότητας κάποιοι υποθέτουν ότι διακρίνεται πιο καθαρά δεξιά ο Gendry να κρατά ένα warhammer! Δεν ξέρουμε αν είναι του πατέρα του Robert η αν το έφτιαξε ο ίδιος , αλλά σίγουρα ανυπομονούμε να τον δούμε να μάχεται με αυτό!Έχουμε μια εικόνα μια κουκουλωμένης Sansa να στέκεται στο χιόνι κοιτάζοντας κάτι ανήσυχη. Φαίνεται να βρίσκεται στο ίδιο σημείο που βρισκόταν στο φινάλε της 6ης σεζόν όταν αυτή και ο Jon κοιτούσαν την Melisandre να φεύγει.Στο πρώτο trailer της 7ης σεζόν, είδαμε την Cersei να περπατάει σε μια αυλή στο King's Landing. Ξανά, αυτό το στιγμιότυπο πάρθηκε από πίσω.


Τώρα, έχουμε το μπροστινό στιγμιότυπο και μπορούμε να δούμε καλύτερα την νέα, χνουδωτή στην ωμοπλάτη ένδυση.
...και νέο στιγμιότυπο με τον Tyrion να φαίνεται ανήσυχος μπροστά στον θρόνο της βασίλισσας του. Μπορεί να είναι τυχαίο όμως  τα πιο προσεκτικά μάτια εντόπισαν πως φορά τα ίδια ρούχα με την σκηνή που είχε διαρρεύσει από τα γυρίσματα και στην οποία ο Tyrion υποδέχεται τον Jon στο Dragonstone. Λέτε να είναι από την πρώτη συνάντηση Daenerys-Jon?

Αυτό το πακέτο νέων εικόνων είναι εικόνες που έχουμε ήδη δει, αλλά από την ανάποδη. Για παράδειγμα, αυτό το στιγμιότυπο με τον Jaime, που είναι από την πίσω πλευρά του, και περπατάει έξω, είχε κοπεί από τα προηγούμενα trailers:


Τώρα, στο ελληνικό promo, βλέπουμε το πρόσωπο του.


Ο Jon τραβά το σπαθί του για να αντιμετωπίσει μια απειλή που έρχεται κατά πάνω του.


...και ένα στιγμιότυπο μ' αυτόν να περπατάει πέρα από το Τείχος με την συνοδεία του, παρόλο που είναι δύσκολο να είσαι σίγουρος γι'αυτό.Το πιο λυπηρό για τους Lannisters, έχουμε ένα αντεστραμμένο στιγμιότυπο του Drogon να ίπταται πάνω από τον στρατό των Dothraki.

Τι υπάρχει όμως από την άλλη πλευρά;

Καλή επιτυχία μ'αυτό, παιδιά.

Τέλος ένα από τα νέα στοιχεία είναι ότι βλέπουμε λίγο καλύτερα τον Tormund και κάποιοι υποθέτουν ότι το όπλο που κρατά φαίνεται να είναι φτιαγμένο από Dragonglass.
Όχι άσχημο πακέτο από νέες εικόνες από 25 δευτερόλεπτα νέου υλικού!

Η 7η σεζόν του Game of Thrones ξεκινάει στις 16 Ιουλίου. Δεν αργεί!


[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.