Το Quidd ανακοινώνει την επίσημη ψηφιακή συλλογή Game of ThronesΗ ψηφιακή πλατφόρμα Quidd ανακοίνωσε μια συνεργασία με το HBO για να φέρει στους φανς έναν τελείως καινούργιο τρόπο για να μοιραστούν την αγάπη τους για το Game of Thrones: μέσα από ψηφιακά αυτοκόλλητα και κάρτες ανταλλαγής!

Τα αυτοκόλλητα και οι κάρτες ανταλλαγής είναι διαθέσιμα για χρήστες iOS και Android, και παρουσιάζουν μια μεγάλη ποικιλία χαρακτήρων, από την Arya Stark εως τους White Walkers, με νέο περιεχόμενο να κυκλοφορεί κάθε λίγες μέρες. Οι φανς μπορούν να συλλέγουν, να ανταλλάσσουν  και να χρησιμοποιούν τα αυτοκόλλητα μέσα από το πληκτρολόγιο Quidd, iMessage και άλλες δημοφιλείς εφαρμογές για συνομιλίες.
Θα υπάρχουν επίσης ψηφιακές κάρτες ανταλλαγής για να συλλέξουν οι χρήστες, που θα παρουσιάζουν σημαντικές στιγμές όπως ο Κόκκινος Γάμος, η μάχη των Μπάσταρδων κ.α. από τις προηγούμενες έξι σεζόν. 

Το Quidd ήδη προσφέρει στους φανς των σειρών Rick and Morty, Adventure Time, Star Trek και Breaking Bad την ευκαιρία να συλλέξουν και να εκφραστούν μέσα από το ψηφιακό περιεχόμενο. Είναι μοναδικό και διασκεδαστικό να αγοράζεις, να ανοίγεις και να δείχνεις τις περιορισμένης κυκλοφορίας συλλογές μέσα από την εύχρηστη δωρεάν εφαρμογή.Ο Jeff Peters, ο διευθυντής των αδειοδοτήσεων των προϊόντων του HBO είπε ότι ελπίζει πως αυτή η συνεργασία θα δώσει την δυνατότητα στους φανς να μοιραστούν και να μιλήσουν περισσότερο για  κάθε αλλαγή της πλοκής και στιγμές με αγωνία στο Game of Thrones ακόμα και πολύ μετά από όταν το επεισόδιο έχει τελειώσει. Ο συνιδρυτής του Quidd,  Michael Bramlage, είπε για τη νέα συνεργασία:

Έχουμε δει μια εκπληκτική αύξηση στην πλατφόρμα στους ανθρώπους, νέοι και πιο μεγάλοι, αγαπούν  να συλλέγουν όσον αφορά την αγαπημένη τους σειρά, να έρχονται σε επαφή με άλλους φανς και να εκφράζουν τον εαυτό τους. Τώρα φέρνουμε ενθουσιασμό στους τηλεθεατές του Game of Thrones που είναι από τους καλύτερους φανς. Ανυπομονούμε να δούμε όλους τους τρόπους που θα χρησιμοποιήσουν τα ψηφιακά συλλεκτικά προϊόντα μας.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή εδώ.
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.