Ο Ramin Djawadi μιλά για την 7η σεζόν του Game of Thrones και την cameo εμφάνιση του Ed Sheeran!


Σύμφωνα με μια συνέντευξη που έδωσε στην Billboard, όταν ήρθε η ώρα να δημιουργήσει μουσική για την 6η και 7η σεζόν, ο συνθέτης άλλαξε τον τρόπο σκέψης του.

"Τις περισσότερες φορές δεν ξεκινούσα να φτιάχνω μουσική μέχρι να τελειώσουν τα γυρίσματα. Αλλά στην 6η σεζόν και στην επερχόμενη 7η, ήμουν σε θέση να βρω τους ηθοποιούς και τους σκηνοθέτες και να συναντηθώ μαζί τους, ώστε να δούμε μαζί με τον David Benioff και τον Dan Weiss ποιο είναι το καταλληλότερο κομμάτι." 

 "Βλέποντας τα σκηνικά, τα κοστούμια και τις ιστορίες μου επέτρεψε να αναπτύξω τα υπάρχοντα θέματα και να προσθέσω και μερικά καινούρια. Φυσικά, οι δράκοι παρέχουν αρκετή πηγή έμπνευσης. Οι δράκοι είναι στο μέγεθος των 747s τώρα", είπε. "Αυτό είναι επικό από μόνο του, οπότε και η μουσική πρέπει να γίνει πιο επική".

Όσον αφορά για την 7η σεζόν, ο Djawadi ήταν σύντομος σχετικά με τις λεπτομέρειες. "Υπάρχουν κάποιες πραγματικά όμορφες, συναισθηματικές σκηνές σε αυτή τη σεζόν και πραγματικά εκπληκτικές σκηνές δράσης", είπε. "Έχουν μεγαλώσει τόσο πολύ τα πράγματα που μουσικά μπορούσα να προωθήσω τις δημιουργίες μου και προς τις δύο κατευθύνσεις, συναισθηματικά και γεμάτα δράση. Και από την 7η σεζόν μπορούμε να περιμένουμε μεγαλύτερα μουσικά σύνολα με πολύ μεγαλύτερες ορχήστρες. "

Στο 1ο επεισόδιο ο Djawadi συνεργάστηκε και με τον Ed Sheeran

"Ήταν πολύ ωραία η συνεργασία μας. Τραγουδά ένα κομμάτι που έγραψα με στίχους που προέρχονταν από το βιβλίο. Ο Ed τραγουδάει αυτούς τους στίχους και είναι υπέροχος."
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.