Η άνοδος της Sansa Stark!


Ο χαρακτήρας της Sansa Stark έχει υποστεί ίσως τις πιο δραματικές αλλαγές οποιουδήποτε χαρακτήρα στο Game of Thrones.

Η Sophie Turner, ο Kit Harington και η Maise Williams έδωσαν συνέντευξη και αναφέρθηκαν στην ταραχώδη άνοδό της Sansa στην εξουσία.

Την περασμένη σεζόν, είδαμε ότι η Sansa διαπραγματεύτηκε μια συμμαχία με τον Littlefinger και τους Ιππότες της Vale, προκειμένου να σώσουν τον Jon Sow στη μάχη των μπάσταρδων. Την παρακολουθήσαμε να απολαμβάνει τον οδυνηρό θάνατο του Ramsay Bolton. Η δύναμη που προσφέρει η πολιτική είναι κάτι νέο για τη Sansa αλλά φαίνεται να την αρέσει:

"Ήδη τις τελευταίες δύο σεζόν, την έχουμε δει να γίνεται ηγέτης από μόνη της", λέει η Turner, "και να αναδύεται ως μια πολύ ισχυρή δύναμη στο παιχνίδι. "

Ο Kit Harington (Jon Snow) γνωρίζει επίσης τη νέα σημασία της Sansa για την ιστορία. "Είναι τόσο σκληρή αυτή την στιγμή. Πριν, ήταν θύμα από πολλές απόψεις. Τώρα, είναι πρωταγωνίστρια, κάποια που οδηγεί την ιστορία. "

Η Turner δεν πιστεύει ότι η Sansa θέλει να είναι η βασίλισσα του Westeros. Αλλά νομίζει ότι η Sansa "πιστεύει ότι αξίζει λίγο περισσότερο σεβασμό για τη σωτηρία της ζωής όλων, κάτι που νομίζω ότι είναι λογικό". λέει η Sophie.

Η Turner ήταν μόνο 13 ετών όταν επιλέχθηκε για να παίξει τη Sansa και μεγάλωσε με τον χαρακτήρα. "Από ένα νεαρό και αθώο κορίτσι που είδε τον κόσμο μέσα από γυαλιά με ροζ χρώμα", λέει η Turner, "μεγάλωσε και εξελίχθηκε κάτω από το άγρυπνο βλέμμα των κατακτητών της"."Το Game of Thrones ήταν εκπληκτικό", λέει η Turner. "Ήταν η μεγαλύτερη τάξη δράματος που θα μπορούσα να περάσω ποτέ". Έχει μια τεράστια προβολή. "Φυσικά αυτό την έχει βοηθήσει και στην καριέρα της".

Ο Harington μιλάει λαμπερά για το νεαρό κορίτσι που παρακολούθησε να εξελίσσεται σε γυναίκα κατά τη διάρκεια της σειράς: "Είναι τρελό βλέπεις να μεγαλώνει αυτό το 13χρονο κορίτσι που στην αρχή έτρεχε από πίσω σου και στη συνέχεια να την βλέπετε να μεγαλώνει με τα χρόνια σε μια συναρπαστική, έξυπνη, απίστευτα αστεία και πνευματική νεαρή γυναίκα. "

Η Turner λέει ότι ήταν πολύ καλό να έχει την Maisie Williams (Arya) γύρω της, μαζί της, καθώς ήταν και οι δύο νέες γυναίκες που αντιμετώπιζαν τα ίδια είδη μοναδικών προκλήσεων. "Είναι ο βράχος μου και νομίζω ότι ήμουν δική της. Είναι η αδερφή μου, η καλύτερη φίλη μου"

Η Turner και η Williams έχουν και οι δύο τατουάζ - 07/08/09, την ημερομηνία που έχουν εγγραφεί για τους ρόλους τους στο Game of Thrones.

Τέλος η Turner θα ήθελε να συναντηθούν οι δύο αδερφές στην 7η σεζόν, και αν συνέβαινε, θα ήταν ενθουσιασμένη και αναφέρει ακόμη ότι στην φετινή σεζόν τα πράγματα γίνονται πολύπλοκα στον κόσμο της Sansas.


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.